Milica Cikaric

(0)

 

Milica Čikarić javnosti je postala poznata zahvaljujući učešću u muzičkom takmičenju Zvezde granda gde se posebno izvojila svojim pevačkim umećem i oduševila i žiri i publiku.

 

MILICA CIKARIC BIOGRAFIJA

 

Milica Čikarić rođena je 2002. godine u Jagodini gde je završila srednju školu Gimnaziju. Iako je većina njenih prijatelja mislila da će upisati muzički školu, ona se ipak odlučila da želi da upiše DIF. 

Milica Čikarić izjavila je da jako voli sport i da trenira karate, kao i da joj je žao što nema trenutno vremena da trenira zbog brojnih obaveza.

Nakon svog prvog nastupa u muzičkom takmičenju Zvezde granda, Milica je odmah oduševila sve prisutne svojim neverovatnim vokalom. Ono što je sigurno, jeste da je definitivno zaslužila II masto na popualrnom takmičenju.

Jelena Karleuša joj je bila mentor koja ju je veoma dobro spremila za njene nastupe na kojima je Milcia blistala.

Kao i svi ostali najuspešniji pevači iz takmićenja, i Milica će sigurno ove godine imati priliku da se nađe među velikim zvezdama Zvezde granda Nova godina kao i većina,  i svojim talentom ulepša novogodišnje veče u nekom od najpopualrnijih restorana ili klubova

Ono što većina nije znala o Milici Čiakrić, jeste da je ona članica grupe Progressive bend koji nastupa u najpopularnijim borgradskim lokalima.  

 

U nastavku uživajte u nastupima Milice Čikarić koja je oduševila celu Srbiju:

 

 

 

 

 

Ukoliko ste i vi ljubitelj šarmantne Milica Čikarić i želite da među prvima saznate gde će gostovati u najluđoj noći, kao i da nabavite karte na vreme, pratite Nova godina Beograd ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp). Za sva pitanja, rezervacije mesta i kupovinu karata, stojimo vam na raspolaganju.

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog pevača ili bend iz naše ponude za privatne proslave, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara