Milica Todorović

(26)

  

Milica Todorović je srpska pop-folk pevačica koja je stekla veliku popularnost u regionu Balkana. Rođena je 13. oktobra 1990. godine u Kruševcu, gde je provela detinjstvo i završila osnovnu i srednju školu. Trenirala je rukomet i džudo, a od malih nogu je pokazala i ljubav prema muzici i već sa trinaest godina naučila da svira klavir. Često je nastupala na školskim i kulturnim manifestacijama.

 

MILICA TODOROVIĆ BIOGRAFIJA

 

Milica Todorović je svoju muzičku karijeru započela 2005. godine kada se, sa svega 15 godina, pojavila kao takmičarka u popularnoj muzičkoj emisiji " Zvezde Granda". Tada je privukla pažnju publike svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima, ali i harizmom na sceni. Ubrzo je postala omiljena među gledaocima, a svoj uspeh potvrdila je osvajanjem prvog mesta u finalu takmičenja.

Nakon ovog takmičenja, Milica je za izdavačku kuću "Grand Production" objavila prve solo pesme. Naime, 2005. godine Grand je objavio CD na kome se nalaze pesme svih finalista, a među njima su dva Miličina singla: Uporedi me i Reci ja“, kao i pesma „Jači pol “, koji je otpevala sa Jadrankom Barjaktarević, Slavicom Ćukteraš, Tanjom Savić i Jovanom Pajić . Sve tri numere su naišle na simpatije publike i postale hitovi.

2006. godine je učestvovala na Grandovom festivalu sa pesmom "Zašto cura sedi sama" i ušla u finale. Nakon toga, 2007. snimila je duet sa DJ Dragonom pod nazivom "Daj mi" i učestvovala u polufinalu Grandovog festivala 2008. sa pesmom "SMS" .

 

 

Konačno, nakon što je postala punoletna, 2009. godine objavila je svoj prvi album "Pamtim ja". Album je naišao na odličan prijem kod publike, a sa njega su se posebno izdvojile pesme: Haljinica, Gade i naslovna numera " Pamtim ja" .

Miličina popularnost nastavila je da raste objavljivanjem nekoliko hitova početkom 2010-ih, uključujući "Sa bilo kim", "Samo me zagrli", "Sve je uzalud", "Zbog tebe", "Samo me pogledaj" iNema nazad. Međutim, pesma "Tri čaše" , objavljena 2013. godine, donela joj je ogroman uspeh. Sa preko 102 miliona pregleda na Jutjubu, postala je jedna od najpopularnijih pevačica u regionu.

Godine 2014 , Milica Todorović je objavila hit pesmu "Moje zlato" u duetu sa MC Jankom, koja ima preko 165 miliona pregleda na Jutjubu, što je svrstava među najslušanije numere u regionu do danas. Takođe je učestvovala na Grandovom festivalu iste godine sa pesmom "Konačna odluka" i osvojila drugo mesto.

 

 

Uspeh i hitovi nastavljaju da se ređaju: Cure privode (2016), Limunada (duet sa Eminom Jahović) (2017),  Ljubi me budalo (duet sa MS Jankom) (2017), “Show program (2018), Ista ja (2018), Avet (duet sa Mirzom Selimovićem) (2019), Ljubav manje (2019), Doza otrova (2019), Uno beso (2020), Tet A Tet (DJ Shone, Milica Todorović & 2Bona) (2021), Proći ćeš me ti (2021), Izgubila sam sebe (2021), Ne dam da nemam te (duet sa Dejanom Matićem) (2022), "Cesarica" (sa grupom Famos, obrada velikog hita Olivera Dragojevića ) (2022)…

Milica Todorović važi za fenomenalnog imitatora zbog čega je pozvana da učestvuje u talent šou „Tvoje lice zvuči poznato“. Na žalost, posle snimljene samo jedne epizode, u kojoj se pojavila kao Šakira, morala je da odustane od daljeg učešća zbog poslovnih obaveza.

Bila je član žirija u muzičkom takmičenju " Neki novi klinci" (2015) zajedno sa Radom Manojlović, Banetom Mojićevićem, Darkom Lazićemi Milanom Topalovićem Topalkom.

 

  

MILICA TODOROVIĆ GLUMA

 

Pored muzike, Milica Todorović se oprobala i u glimačkim vodama. Glumila je glavnu ulogu u Kusturičinoj operi"Vreme Cigana" zajedno sa Stevanom Anđelkovićem. Opera je premijerno izvedena 26. juna 2007. u jednoj od najznačajnijih operskih kuća na svetu - pariskoj Operi Bastilja.

Pojavila se i u američkom filmu "Običan čovek" (2015) gde je otpevala pesmu "Jutros mi je ruža procvetala". Glavnu ulogu u filmu, koji je sniman u Beogradu, tumači slavni oskarovac Ben Kingsli.

 

MILICA TODOROVIĆ NASTUPI

 

Milica Todorović je ne samo talentovana pevačica, već i izuzetno lepa žena koja pleni svojom harizmom i šarmom. Poznata je po svojim energičnim i uzbudljivim nastupima, na kojima, osim glasom i brojnim hitovima, publiku oduševljava i svojom vatrenim plesom.

Danas je Milica jedna od najvećih i najpopularnijih muzičkih Zvezda na Balkanu. Redovno nastupa, ne samo širom regiona, već i širom Evrope i sveta.

Beogradska publika je u njenim nastupima mogla da uživa u popularnim prestoničkim lokalima, kao što su: The Hotel Babe, Klub Kasina, Gotik, Tarapana, splavovi: PortCotie, Move, River itd.

 

MILICA TODOROVIĆ NOVA GODINA

 

Dugi niz godina Milica Todorović za doček Nove godine puni klubove, restorane i hale kako kod nas, tako i u inostranstvu. Pomenućemo samo neke od njenih spektakularnih novogodišnjih nastupa:

  • doček 2023. godine, Club Metropola, Štutgart
  • doček 2022. godine, Hotel Sloboda, Šabac
  • doček 2021. godine, online concert na YOUBOX muzičkoj platformi, zajedno sa Nikolom Rokvićem i Sašom Matić
  • doček 2020. godine, Event centar Kopernikus 6 10, zajednički nastup sa Kebom
  • doček 2019. godine, Novu godinu prvi put posle 15 godina nije dočekala radno, već u krugu porodice i prijatelja
  • doček 2018. godine, Event centar Kopernikus 6 10, nastup sa Stevanom Anđelkovićem
  • doček 2017. godine, Club Palazzo, Poreč
  • doček 2016. godine, Kongresna dvorana velesajma, Zagreb

S obzirom da je Milica omiljena među širokom publikom, karte za doček na kome ona nastupa uvek se rasprodaju u najkraćem mogućem roku. Zato ne čekajte, informišite se na Nova godina Beograd o mestu njenog narednog novogodišnjeg nastupa i obezbedite svoje mesto na vreme.

 

KONTAKT

 

Ukoliko želeli da angažujete muzičku zvezdu ili popularni bend za nastup na vašoj privatnoj proslavi, možete to učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

MILICA TODOROVIĆ SLIKE

 

 

 

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi