Mirza Selimović

(0)

MIRZA SELIMOVIĆ BIOGRAFIJA

 

Popularni mladi pevač Mirza Selimović rođen je 23. novembra 1990. godine u Tuzli, u Bosni i Hercegovini, a odrastao je u Srebreniku gde je završio srednju školu. Nakon uspešno završene srednje škole upisao je Tehnički fakultet, odsek građevina, ali je oduvek bio siguran da je muzika njegova najveća ljubav.

Dok je išao u osnovnu i srednju Mirza je učestvovao na brojnim muzičkim takmičenjima i festivalima, na kojima je skoro uvek pobeđivao, a pevao je obično pesme svojih uzora Zdravka Čolića, Đorđa Balaševića i drugih.

Nakon svih tih uspeha u školi, Mirza se prijavljuje na popularno muzičko takmičenje Zvezde Granda, na kojem osvaja prvo mesto i objavljuje dva hit singla pod nazivom Sto kafana i Nema srećnog kraja, a danas je jedan od najboljih pevača u Grand produkciji.

 

 

MIRZA SELIMOVIĆ DISKOGRAFIJA

 

Od početka karijere pa sve do danas, Mirza je izdao jedan album pod nazivom Mirza Selimović koji je dobio kao jednu od nagrada od Grand Produkcije. Takođe, objavio je i nekoliko singlova koji su postali veliki hitovi, a to su:

  • Boliš me
  • Imaš me
  • Odustanem
  • Da se opet rodim (duet sa Ivanom Selakov)

Njegov najveći i najslušaniji hit možete poslušati na linku ispod:

 

MIRZA SELIMOVIĆ NASTUPI

 

Mirza Selimović tokom godine ima veliki broj nastupa, kako po noćnim klubovima tako i na svadbama i venčanjima. Neki od noćnih klubova u Beogradu gde je nastupao Mirza su: splav Kartel, splav Port by Community, kafana Gaučosi i drugi.

 

MIRZA SELIMOVIĆ NOVA GODINA

 

Poslednjih nekoliko godina Mirza Selimovic Nova godina jedan je od najposećenijih i najtraženijih nastupa, ne samo u regionu već i u dijaspori širom sveta.

Ovaj sjajni pevač, izuzetnog glasa i šarma, za doček 2020. godine, zajedno sa koleginicama Katarinom Živković i Kijom Kockar, nastupio je u St.Louis-u u Americi i oduševio mnogobrojne prisutne goste, koji i dan danas na mrežama hvale njihov nastup.

Nova godina Beograd je za doček 2022. bila bogatija za fantastičan nastup Mirze Selimovića u  hotelu Mona Plaza.

A gde će se održati naredna Nova godina sa Mirzom, događaj koji se ne propušta, saznaćete ukoliko redovno pratite naš sajt

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: