Mirza Selimović

(0)

MIRZA SELIMOVIĆ BIOGRAFIJA

 

Popularni mladi pevač Mirza Selimović rođen je 23. novembra 1990. godine u Tuzli, u Bosni i Hercegovini, a odrastao je u Srebreniku gde je završio srednju školu. Nakon uspešno završene srednje škole upisao je Tehnički fakultet, odsek građevina, ali je oduvek bio siguran da je muzika njegova najveća ljubav.

Dok je išao u osnovnu i srednju Mirza je učestvovao na brojnim muzičkim takmičenjima i festivalima, na kojima je skoro uvek pobeđivao, a pevao je obično pesme svojih uzora Zdravka Čolića, Đorđa Balaševića i drugih.

Nakon svih tih uspeha u školi, Mirza se prijavljuje na popularno muzičko takmičenje Zvezde Granda, na kojem osvaja prvo mesto i objavljuje dva hit singla pod nazivom Sto kafana i Nema srećnog kraja, a danas je jedan od najboljih pevača u Grand produkciji.

 

 

MIRZA SELIMOVIĆ DISKOGRAFIJA

 

Od početka karijere pa sve do danas, Mirza je izdao jedan album pod nazivom Mirza Selimović koji je dobio kao jednu od nagrada od Grand Produkcije. Takođe, objavio je i nekoliko singlova koji su postali veliki hitovi, a to su:

  • Boliš me
  • Imaš me
  • Odustanem
  • Da se opet rodim (duet sa Ivanom Selakov)

Njegov najveći i najslušaniji hit možete poslušati na linku ispod:

 

MIRZA SELIMOVIĆ NASTUPI

 

Mirza Selimović tokom godine ima veliki broj nastupa, kako po noćnim klubovima tako i na svadbama i venčanjima. Neki od noćnih klubova u Beogradu gde je nastupao Mirza su: splav Kartel, splav Port by Community, kafana Gaučosi i drugi.

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara