Mustafa Mehic

(2)

 


Mustafa Mehic
jedan je od najpopularnijih učesnika u takmičenju Zvezde granda koji je već svojim prvim nastupom oduševio svu publiku a i žiri. 

 

MUSTAFA MEHIC BIOGRAFIJA

 

Mustafa Mehić rođen je 2002. godine i dolazi iz Gradača. Javnosti je postao poznat nakon učešća u muzikčom takmičenju Zvezde granda zbog čega se prijavio kako bi širem aditorijumu pokazao svoj talenat u muzici, odnosno pevanju. 

Završio je školu za građevinskog tehničara ali je definitivno ljubav prema muzici presudila i sada se bavi isključivo pevanjem.

Njegov mentor na takmičenju je Marija Šerifović koja mu je pomogla da predstavi sebe na najbolji mogući način i pokaže svoj maksimum u muzici. Ukoliko ste pratili Zvezde granda, imali ste priliku da vidite njegov nastup gde je nastupao zajedno sa Zorjom Pajić koja je takođe pokupila sve simpatije žirija i gledalaca.

Njegov nastup na takmičenju probudio je emocije žirija i odmah je dobio svih 6 glasova, što mu je omogulo dalji prolazak gde će ponovo moći da pokaže koliko je dobar u muzici. Oni koji ga slušaju prognoziraju mu veliku muzičku karijeru i velike hitove.

 

MUSTAFA MEHIĆ NOVA GODINA

 

Ukoliko vas interesuju aktuelna zbivanja kada je u pitanju Nova godina, kao i gde će Mustafa Mehić nastupati za doček Nove godine, informišite se na sajtu kudaveceras.rs  ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) za sva pitanja i rezervacije.

 

U nastavku poslušajte kako nastupa sjajni Mustafa Mehić:

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi