Paparazzo band

(0)

PAPARAZZO BAND BIOGRAFIJA


Paparazzo band je jedan od najtraženijih beogradskih bendova za privatne proslave. Njihovi nastupi obeležili su brojna venčanja, svadbe i druge privatne proslave. Paparazzo bend tokom godine ima preko 150 nastupa i samim tim su stekli neverovatno iskustvo u brojnim restoranima, event centrimaklubovima i kafanama. Njihov bend je prepoznatljiv po tome što su uvek nasmejani i dobro raspoloženi na njihovim nastupima. Paparazzo bend će vaše venčanje učiniti veoma posebnim i nezaboravnim. Ovaj bend broji šest vrlo talentovanih i muzički obrazovanih članova.

 

NASTUPI PAPARAZZO BEND 


Ukoliko želite da se uverite u ovaj Paparazzo bend, možete ih poslušati u nekim beogradskim klubovima u kojim nastupaju. A to su: Boutique 3Cantina de Fridakafana Tarapana i drugi.

 

Ukoliko želite da ih slušate i nezaboravno se provedete za doček Nove godine, svoje mesto možete rezervisati putem linka

 


KONTAKT


Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: