Sedativ bend

(1)

SEDATIV BEND BIOGRAFIJA

 

Sedativ bend je jedan od najmlađih bendova na domaćoj sceni i njihov bend broji šest članova. Bend je osnovan 12. oktobra 2012. godine na jugu Srbije tačnije bend potiče iz Leskovca.

Članovi benda su Ivan – pevač, Kristina Denić – pevačica, Vukašin – klavijatura, Nikola – bubanj, Aleksandar – bas gitara, Mladen – solo gitara.

Sedativ bend je vrlo tražen bend za svadbe i venčanja, kao i ostale privatne a i korporativne proslave. Prepoznatljivi su po profesionalnosti na svojim nastupima, takođe i po tome što na svakom njihovom nastupu atmosferu dovedu do vrhunca.  

San ovog mladog i energičnog Sedativ benda je da predstavljaju Srbiju na takmičenju za pesmu Evrovizije gde učestvuje veliki broj izvođača iz raznih zemalja.

U dosadašnjoj karijeri izbacili su sedam pesama koje možete poslušati na njihovom YouTube kanalu.

Na linku ispod možete poslušati njihovu najpopularniju pesmu:

 

 

Najveća potražnja za bendom nastupa u maju, kada su najaktuelnije svadbe i venčanja. Ukoliko se odlučite da vas Sedativ bend zabavlja na vašoj privatnoj proslavi, bilo to da je svadba ili venčanje, najbolje to da učinite što ranije možete.

Ovaj bend je sarađuje sa poznatim kompozitorima i tekstopiscima, a neki od njih su Bane Opačić, Bane Vasić i mnogi drugi.

Ukoliko vas zanima ime benda na engleskom jeziku se piše Sedative Band. 

 

SEDATIV BAND NASTUPI

 

Sedativ bend nastupaju u gotovo svim klubovima u Beogradu, neki od njih su:

Za doček Nove godine Sedativ bend je rezervisan za klub Komitet, gde se očekuje fantastičan nastup ovog energičnog benda.

 

 

KONTAKT 


Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara

Ljupco Milanov

Fenomenalen bend bravo
04.01.2020. by Ljupco Milanov