Seksi

(50)

 

Bilo da slušate domaću rep scenu ili ne, sigurno ste čuli za ime Seksi, novu muzičku nadu koja oduševljava javnost svojim talentom za muziku. Seksi je inače deo grupe izvođača "Crni Cerak" koja je nastala2019. godine. Pre svega su snimali trake i širili ih putem društvene aplikacije, nakon čega je nastao i pomenuti YouTube kanal. Crni Cerak grupa poznata je po pesmi koju su snimili za film "Južni vetar".

 

SEKSI BIOGRAFIJA

 

Seksi, čije je pravo ime Relja Despotović, rođen je 16.04.1997. godine, a muzikom je zvanično i intezivno počeo da se bavi 2017. godine. Te godine snimio je prvu pesmu pod nazivom “Redži mećava 2017” koja je idalje na youtubeu. Nakon toga je počeo da snima pesme sa svojim drugom Ourmoney-em sa kojim je postao odlican tim.

Njegova karijera veoma je napredovala u poslednje vreme, i snimio je nekoliko hitova koji broje milione pregleda i snimio je pesme sa reperima Lacku i Rastom, nakon čega je njegov pseudonim postao i te kako poznat javnosti.  Neke od pesama koje su se dopale javnosti jesu Lacku i Seksi - Luđa, i Rasta, Seksi, Banfica - Geto sport.

Ono što je činjenica, jeste da ga očekuje blistava karijera, sudeći po pesmam na YouToube platformi gde skoro svaka ima preko milion pregleda.

 

SEKSI NOVA GODINA

 

Seksi Nova godina trenutno je jedan od najtraženijih pojmova na pretraživačima. Naime, predstavnik Crnog Ceraka, Relja Despotović pod umetničkim imenom Seksi, čija popularnost među mlađim generacijama vrtoglavo raste, postaje jedan od najtraženijih izvođača na našim prostorima.

Brojni fanovi žele da ga vide uživo i u novogodišnjoj noći i nestrpljivi su da saznaju u kom prestoničkom klubu bi Seksi mogao da nastupi za doček Nove godine.

S obzirom da još uvek nije zvanično potvrđeno gde će Seksi učiniti da Nova godina krene žestoko i u jakom ritmu, saznaćete ukoliko budete redovno pratili Nova godina Beograd, gde vas očekuju aktuelna novogodišnja dešavanja, informacije o nastupima izvođača, kao i mogućnost rezervacije i kupovine karata.

 

U nastavku poslušajte hitove koje je snimio sjajni Relja Despotović:

 

  

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog pevača ili bend za privatnu proslavu, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi