Srećko Krečar

(0)

SREĆKO KREČAR BIOGRAFIJA

 

Srećko Gajić poznatiji kao Srećko Krečar je domaći folk pevač, rođen 27. oktobra 1980. godine u Kragujevcu. Muzikom se aktivno bavi od 1996. godine, nastupao je i sarađivao sa mnogim domaćim estradnim umetnicima.

2009. godine dolazi na ideju da osnuje svoj bend, sa kojim je za kratko vreme napravio veliki uspeh. Njihov prvi studijski album pod nazivom Pobednik izdao je 2013. godine, sa kog se izdvojila pesma pod istim nazivom kao i album Pobednik, koja je postala veliki hit. Kao bend iza sebe imaju veliki broj nastupa u beogradskim noćnim klubovima, kafanama i splavovima, a postali su i neizbežan bend za svadbe i venčanja kao i ostale privatne i korporativne proslave.

 

 

SREĆKO KREČAR NASTUPI


Neki od noćnih klubova gde je nastupao Srećko Krečar sa svojim bendom su: splav Kartel, Gradska Kafana, kafana Tarapana, kafana Bajka i druge.

Srećko Krečar prevashodno nastupa na privatnim i korporativnim proslavama, poput svadbe i venčanja, proslave rođendana i ostale vrste.SREĆKO KREČAR NOVA GODINA

 

Srećko Krečar Nova godina je nastup koji iz godine u godinu privlači sve veći broj gostiju i postaje jedan od najtraženijih.

Dobro je poznato da sa Srećkom Krečarom sledi jedinstveno novogodišnje veče, te svake godine neki od popularnih prestoničkih klubova, kafana ili splavova sa zadovoljstvom organizuje doček Nove godine upravo sa njim. 

Nova godina Beograd je portal na kome ćete saznati prvi gde će ove godine biti održana najveselija novogodišnja žurka u gradu, na kojoj će za dobro raspoloženje i najveće hitove biti zadužen fantastični  Srećko Krečar.

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Aca Lukas
Ocene korisnika:
Slađa Allegro
Ocene korisnika: