Srećko Krečar

(0)

SREĆKO KREČAR BIOGRAFIJA

 

Srećko Gajić poznatiji kao Srećko Krečar je domaći folk pevač, rođen 27. oktobra 1980. godine u Kragujevcu. Muzikom se aktivno bavi od 1996. godine, nastupao je i sarađivao sa mnogim domaćim estradnim umetnicima.

2009. godine dolazi na ideju da osnuje svoj bend, sa kojim je za kratko vreme napravio veliki uspeh. Njihov prvi studijski album pod nazivom Pobednik izdao je 2013. godine, sa kog se izdvojila pesma pod istim nazivom kao i album Pobednik, koja je postala veliki hit. Kao bend iza sebe imaju veliki broj nastupa u beogradskim noćnim klubovima, kafanama i splavovima, a postali su i neizbežan bend za svadbe i venčanja kao i ostale privatne i korporativne proslave.

 

 

SREĆKO KREČAR NASTUPI


Neki od noćnih klubova gde je nastupao Srećko Krečar sa svojim bendom su: splav Kartel, Gradska Kafana, kafana Tarapana i druge.

Srećko Krečar prevashodno nastupa na privatnim i korporativnim proslavama, poput svadbe i venčanja, proslave rođendana i ostale vrste.KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Aca Lukas
Ocene korisnika:
Slađa Allegro
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara