Stevan Madžarević

(1)

STEVAN MADŽAREVIĆ BIOGRAFIJA

 

Stevan Madzarević mladi pevač iz Beograda, počeo je aktivno da se bavi pevanjem 2016. godine. 2017. je bio u popularnom takmičenju ‘Pinkove zvezde’ , a ove godine se takmiči u emisiji Zvezde granda sa mentorkom Viki Miljković. U međuvremenu je snimao mnogobrojne cover - e za youtube, između ostalog i sa popularnom pevačicom Marinom Stankić.

Nastupa u pratnji klavijaturiste i po potrebi pevačice, a za privatne proslave je moguća i pratnja celog benda. Stevan je rođen u Bosni, a svi odlično znate kako izgleda kada zapeva bosanac. O tome nam najviše govori činjenica da u 90% slučajeva u muzičkim takmičenjima pobeđuju upravo bosanci, tako da se nadamo da će Stevan u Zvezdama granda ostvariti što bolji plasman.

Opšte je poznat po pravljenju odlične atmosfere u kafanama, restoranima, klubovima i na privatnim proslavama. Predlažemo vam da svoj termin zakažete na vreme kako bi ovaj mladi, talentovani momak uveličao vaše slavlje!

 

STEVAN MADŽAREVIĆ NOVA GODINA

 

Za doček Nove godine Stevan Madžarević nastupao je u restoranu Princ, diskoteci Nox u Sremskoj Mitrovici i drugim popularnim lokalima.

Predstojeća Nova godina idealna je prilika da i vi uživate u njegovoj harozmatičnoj energiji i bogatom muzičkom repertoaru koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Njegov popularni cover sa Marinom Stankić možete poslušati na linku ispod:

 KONTAKT 


Ukoliko ste zainteresovani da vaš svečani trenutak ulepša velika muzička zvezda ili neki bend iz naše ponude, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp poruke. 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: