Stevan Madžarević

(0)

STEVAN MADŽAREVIĆ BIOGRAFIJA

 

Stevan Madzarević mladi pevač iz Beograda, počeo je aktivno da se bavi pevanjem 2016. godine. 2017. je bio u popularnom takmičenju ‘Pinkove zvezde’ , a ove godine se takmiči u emisiji Zvezde granda sa mentorkom Viki Miljković. U međuvremenu je snimao mnogobrojne cover - e za youtube, između ostalog i sa popularnom pevačicom Marinom Stankić.

Nastupa u pratnji klavijaturiste i po potrebi pevačice, a za privatne proslave je moguća i pratnja celog benda. Stevan je rođen u Bosni, a svi odlično znate kako izgleda kada zapeva bosanac. O tome nam najviše govori činjenica da u 90% slučajeva u muzičkim takmičenjima pobeđuju upravo bosanci, tako da se nadamo da će Stevan u Zvezdama granda ostvariti što bolji plasman.

Opšte je poznat po pravljenju odlične atmosfere u kafanama, restoranima, klubovima i na privatnim proslavama. Predlažemo vam da svoj termin zakažete na vreme kako bi ovaj mladi, talentovani momak uveličao vaše slavlje!

Njegov popularni cover sa Marinom Stankić možete poslušati na linku ispod:STEVAN MADŽAREVIĆ KONTAKT

 

Ukoliko ste zainteresovani da vaš svečani trenutak ulepša mladi i atraktivni Stevan Madžarević možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp poruke. 

 

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara