Tribal Bend

(0)

TRIBAL BAND BIOGRAFIJA

 

Tribal bend je osnovan od strane tri vrlo ambiciozna momka koji su se složili sa mišljenjima, muzičkim pravcima i imaju jednaku želju da ostanu upamćeni u svetu muzike. Mirko, Slobodan i Goran čine kompletan sastav Tribal benda, i uskoro planiraju da izbace novi album. Vrlo rado viđen gost proslava, nije bitno da li je to svadba ili venčanje, ili bilo koja druga vrsta privatne ili korporativne proslave. 

 

Tribal bend se može pohvaliti činjenicom da su sarađivali sa najboljim srpskim autorima na svom prvom albumu, a oni su: Dragan Brajović – Braja, Jelena Trifunović, Bojan Vasić, Peđa Medenica i mnogi drugi.

 

U dosadašnjoj karijeri izbacili su jedan studijski album pod nazivom Za tebe uvek biću tu.


Njihovu najpopularniju pesmu možete poslušati na linku ispod:

 

 

TRIBAL BEND NASTUPI 

Tribal bend je vrlo čest gost po beogradskim noćnim klubovima, splavovima, kafanama, a to su: kafana Uzbunasplav Kartelrestoran Magazarestoran Boutique 3 i još mnogi drugi.

Za doček Nove godine 2018. Tribal band nastupao je u dobro poznatom beogradskom lokalu Port by Community.

A gde ćemo se sa ovim talentovanim i šarmantnim momcima družiti za naredni doček Nove godine, premijerno saznajte na kudaveceras.rs.

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara