Zoi

(9)

 

Zoi je jedna od najpopularnijih muzičkih ličnosti naše današnjice, a predhodne godine pojavila se i skrenula pažnju na sebe svojim vrhunskim glasom i jedinstvenim spotovima.

 

ZOI BIOGRAFIJA

 

Zoi je mlada muzička zvezda i rođaka popularne Nataše Bekvalac, koja je krenula njenim stopama i moramo priznati da joj odlično ide. 

Njen jedinstveni stajling privlači pažnju a svaka pesma koju je objavila dobila je niz pozitivnih utisaka i komentara, što nam govori da će prelepa Zoi, iako tek 21 godinu, dostići sam vrhunac svoje muzičke karijere. Njene pesme na popularnoj YouTube platformi danas broje po nekoliko milion pregleda što govoljno govori i popularnosti ove talentovane devojke.

Zoi je predhodne godine dobila je nagradu za otkriće godine na Vrnjačkom karnevalu gde je izvela pesmu "Eto" kojom je oduševila celu publiku. Pored nje, nagrade su dobile i pevačice Katarina Grujić ,Katarina Živković, Andreana Čekić, itd.

A gde ćete moći da uživate u novogodišnjem nastupu atraktivne zvezde u usponu, Zoi, saznaćete ukoliko pratite novagod.com.

 

 zoi biografija

 

ZOI PESME

 

-Eto (2020)

-Zovi (2020)

-Jasno mi je (2020)

-Bez tebe (2020)

-Đavoli (2021)

 

 

U nastavku možete poslušati dva njena sjajna hita pod nazivom "Jasno mi je" i "Đavoli":

 

 

 

 

KONTAKT 


Ukoliko želite da vas mlada muzička zvezda ili popularni bend zabavljaju na vašoj proslavi možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) kako bismo vam pomogli.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi