Backstage bar
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Backstage bar

Rezervacija Backstage bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Makedonska 4, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

19:00 - 01:00 utorak, sreda; 20:30 - 02:30 četvrtak, petak, subota

Muzika

House / Progressive / Electro

Kapacitet

350 osoba

Dobrodošli u Backstage bar - premium bar iskustvo – gde je vaš jedini zadatak da uživate, plešete i konzumirate najbolje koktele!

Backstage moto glasi „Vi ste na listi“ jer su svi pozvani!

 

BACKSTAGE BAR BEOGRAD

 

Beograd je postao evropsko središte noćnog života, a uz Backstage bar Beograd, novo mesto na mapi, srpska prestonica će ponuditi još sofisticiranije iskustvo!

Backstage bar se nalazi u centru Beograda, samo nekoliko koraka od Trga Republike. Posetite ga i učestvujte u neverovatnim noćima, električnim vibracijama, okruženi prelepim ljudima.

 

 

Sve je u izboru, a kada imate dobre opcije ispred sebe - fantastična noć je zagarantovano pred vama! Možete započeti noć u Backstage-u, a zatim nastaviti do gradskih noćnih klubova i zabavljati se do ranih jutarnjih sati. Ili jednostavno možete ostati u Backstage-u i uživati u muzici koju puštaju rezidentni DJ-evi do kasno u noć. Vi birate svoju zabavu.

 

Vidimo se u Backstage-u!

 

BACKSTAGE BAR ADRESA

Backstage bar se nalazi se u srcu Beograda, na adresi Makedonska 4.

 

BACKSTAGE BAR KONTAKT

Ukoliko želite da uživate u Backstage jedinstvenom i spektakularnom provodu, morate obezbedite mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp), a mi ćemo se postarati da vam obezbedimo najbolje mesto.

 

Slike Backstage bar

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Backstage bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara