Backstage bar
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Backstage bar

Rezervacija Backstage bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Makedonska 4, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

19:00 - 01:00 utorak, sreda; 20:30 - 02:30 četvrtak, petak, subota

Muzika

House / Progressive / Electro

Kapacitet

350 osoba

Dobrodošli u Backstage bar - premium bar iskustvo – gde je vaš jedini zadatak da uživate, plešete i konzumirate najbolje koktele!

Backstage moto glasi „Vi ste na listi“ jer su svi pozvani!

 

BACKSTAGE BAR BEOGRAD

 

Beograd je postao evropsko središte noćnog života, a uz Backstage bar Beograd, novo mesto na mapi, srpska prestonica će ponuditi još sofisticiranije iskustvo!

Backstage bar se nalazi u centru Beograda, samo nekoliko koraka od Trga Republike. Posetite ga i učestvujte u neverovatnim noćima, električnim vibracijama, okruženi prelepim ljudima.

 

 

Sve je u izboru, a kada imate dobre opcije ispred sebe - fantastična noć je zagarantovano pred vama! Možete započeti noć u Backstage-u, a zatim nastaviti do gradskih noćnih klubova i zabavljati se do ranih jutarnjih sati. Ili jednostavno možete ostati u Backstage-u i uživati u muzici koju puštaju rezidentni DJ-evi do kasno u noć. Vi birate svoju zabavu.

 

Vidimo se u Backstage-u!

 

BACKSTAGE BAR ADRESA

Backstage bar se nalazi se u srcu Beograda, na adresi Makedonska 4.

 

BACKSTAGE BAR KONTAKT

Ukoliko želite da uživate u Backstage jedinstvenom i spektakularnom provodu, morate obezbedite mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp), a mi ćemo se postarati da vam obezbedimo najbolje mesto.

 

Slike Backstage bar

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Backstage bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara