Crveni Petao
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Crveni Petao

Rezervacija Crveni Petao

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Cara Lazara 16, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Za prijatne trenutke tokom pauze ili šetnje sa prijateljima predstavljamo vam caffe&bar Crveni Petao gde ćete uživati u pravim hedonističkim trenucima i neodoljivim ukusima. U samom centru dešavanja nalazi se ovaj autentičan lokal koji se ćini idealan za jutarnju kaficu i doručak, popodnevno piće sa prijateljima ili večernje uživanje nakon šetnje gradom.

 

 

CRVENI PETAO BEOGRAD

 

Crveni Petao Beograd predstavlja pravu malu oazu uživanja i druženja gde se okupljaju gradkse face i oni koji žele da uživaju u pravom duhu Beograda. U koje god doba dana došli u posetu baru Crveni Petao, budite sigurni da je svaki trenutak pravi i da vas očekuje prijatan ambijent. 

Crveni Petao Beograd u svojoj ponudi ima doručak koji će vam se sigurno dopasti, kao i vrhunska šoljica kafe koja će vam ulepšati dan. Naravno, tu su i druga pića čija je ponuda veoma bogata, tako da ćete ovde pronaći za svakoga po nešto.

Luskuzan i komforan, Crveni Petao psoeduje autentičan ambijent u kojem ćete moći da se opustite sa prijateljima. Za tople i letnje dane, tu je velika bašta koja je uvek puna i prelepa za uživanje.

 

CRVENI PETAO ADRESA

 

Kao što smo pominjali, Crveni Petao nalazi se u samom centru zbivanja, na adresi Cara Lazara 16, Beograd.

 

CRVENI PETAO KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite bar Crveni Petao, rezervaciju možete izvršiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Crveni Petao

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Crveni Petao

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara