Crveni Petao
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Crveni Petao

Rezervacija Crveni Petao

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Cara Lazara 16, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Za prijatne trenutke tokom pauze ili šetnje sa prijateljima predstavljamo vam caffe&bar Crveni Petao gde ćete uživati u pravim hedonističkim trenucima i neodoljivim ukusima. U samom centru dešavanja nalazi se ovaj autentičan lokal koji se ćini idealan za jutarnju kaficu i doručak, popodnevno piće sa prijateljima ili večernje uživanje nakon šetnje gradom.

 

 

CRVENI PETAO BEOGRAD

 

Crveni Petao Beograd predstavlja pravu malu oazu uživanja i druženja gde se okupljaju gradkse face i oni koji žele da uživaju u pravom duhu Beograda. U koje god doba dana došli u posetu baru Crveni Petao, budite sigurni da je svaki trenutak pravi i da vas očekuje prijatan ambijent. 

Crveni Petao Beograd u svojoj ponudi ima doručak koji će vam se sigurno dopasti, kao i vrhunska šoljica kafe koja će vam ulepšati dan. Naravno, tu su i druga pića čija je ponuda veoma bogata, tako da ćete ovde pronaći za svakoga po nešto.

Luskuzan i komforan, Crveni Petao psoeduje autentičan ambijent u kojem ćete moći da se opustite sa prijateljima. Za tople i letnje dane, tu je velika bašta koja je uvek puna i prelepa za uživanje.

 

CRVENI PETAO ADRESA

 

Kao što smo pominjali, Crveni Petao nalazi se u samom centru zbivanja, na adresi Cara Lazara 16, Beograd.

 

CRVENI PETAO KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite bar Crveni Petao, rezervaciju možete izvršiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Crveni Petao

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Crveni Petao

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Crveni Petao - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Crveni PetaoPiće Crveni PetaoHrana Crveni PetaoCena Crveni PetaoKontakt Crveni PetaoSlična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara