De-Tox Angle cafe
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program De-Tox Angle cafe

Rezervacija De-Tox Angle cafe

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Reljina 4 & Kraljice Natalije, Beograd

Vidi na mapi

De-Tox Angle cafe predstavlja pravi mali raj u srcu Beograda za one koji zaista uživaju u šoljici kafe. Prvi cafe je otvoren u Grčkoj čiji je glavni akcenat na najkvalitetnijim zrnima kafe. Ako želite da isprobate ukus najlepše kafe tokom jutra, uputite se ka De-Tox Angle cafeu.

 

DE-TOX ANGLE CAFE BEOGRAD


De-Tox Angle cafe Beograd je nastao sa idejom da priušti beograđanima prijatno mesto u kojem će moći da popiju visoko kvalitetnu kafu i prepuste se čarima njihovog prelepog ambijenta. U ponudi su najrazličitije vrste kafe ali i mnoga druga pića.

U ponudi su i hladne kafe, čajevi različitih ukusa, tople čokolade i sveže ceđeni sokovi. Uvek i za svakoga po nešto, a sigurni smo da ovakve ukuse još uvek niste isprobali.

Sam ambijent je interesantan i prijatan za sedenje, kombinacija modernog i industrujskog stila učinila je ovo mesto jedinstvenim i pravim odabirom ukoliko želite da vaš dan započnete savršeno.

 

DE-TOX ANGLE CAFE ADRESA


De-Tox Angle cafe nalazi se u samom centru zbivanja i na odličnoj lokaciji koja je većini na putu do posla ili posete gradu, u pitanju je adresa Reljina 4 & Kraljice Natalije.

 

DE-TOX ANGLE CAFE KONTAKT

Ukoliko ste rešili da posetite De-Tox Angle cafe i uživate u čarbonim ukusima koji ovde nastaju, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike De-Tox Angle cafe

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da
ADRESA De-Tox Angle cafe

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Branka
Branka
Prelepo mesto i oduševila sam se toplim čokoladama!
21.09.2020.