Dogma pivnica
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Dogma pivnica

Rezervacija Dogma pivnica

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Radnička 3 Čukarica, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Dogma pivnica je mesto koje će svaki ljubitelj piva obožavati. Ukoliko volite craft piva više nego komercijalna, ovo je mesto koje ćete zavoleti već nakon prve posete. Ono što je posebno interesantno kod Dogme, jeste prilika da uđete u poseban deo pivnice gde nastaju sva piva iz ponude. Sami proizvode nekoliko vrsti piva, tako da ćete uvek uživati u svežini i prelepom ukusu isotg.

 

DOGMA BREWERY

 

Dogma Brewery postalo je pravo mesto zbivanja već nakon samog otvaranja, a danas beleži izuzetno velliki broj posetica koji dođu da probaju po prvi put ova magična piva. Svako pivo je priča za sebe i poseduje jedinstven ukus. Dogrma Brewery nudi široki asortiman piva koji se razlikuju po ukusu, boji i jačini alkohola. 

Možete degustirati sva piva i pronaći idealno pivo za sebe, a dok uživate u pivu, ne smemo izostaviti činjenicu da su tu i burgeri i kobasice za potpuni užitak svakog hedonista. Tu su čak i neodoljiva krilca koja se savršeno uklapaju uz svako pivo iz ponude, na vam je samo da odaberete prave ukuse.

Dogma Brewery poseduje i veliku baštu gde možete uživati tokom celog dana, a unutrašnji deo je uređen u industrijskom stilu i savršeno se uklopio u ceo koncept pravog zanatskog piva.

 

 

DOGMA BREWERY ADRESA

 

Najbolja craft pivnica Dogma Brewery nalazi se na adresi  Radnička 3, Čukarica Beograd.

 

DOGMA BREWERY KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete sto za vas i vašu ekipuu pivnici Dogma Brewery, možete to učiniti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Dogma pivnica

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Dogma pivnica

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara