Elixir juice bar
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Elixir juice bar

Rezervacija Elixir juice bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Usce shopping center, Bulevar Mihajla Pupina 4, Beogra

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00 - 22:00

Muzika

Prigodna muzika

Elixir Juice bar je najbolji vitamn bar u Beogradu gde ćete uživati u svežini ceđenog voća i šejkovima koji su pre svega zdravi, daju energiju i potpuno osvežavaju. Osetite ukuse specijalno ceđenih sokova bez kojih vaš dan više neće biti potpuno.

 

ELIXIR JUICE BAR BEOGRAD

 

Elixir Juice bar Beograd učiniće svaki vaš dan savršenim i prijatnim. U ponudi bara su različiti miksevi od voća koji sami možete odabrati. Bogat izbor kombinacija pruža mogućnost pravog uživanja. Pored ceđenog voća, u ponudi je i smoothies, salate i zdravi kolači od voća.

Sama lokacija Elixir Juice bara je atraktivna, naalzi se u Ušće shopping centru i imate mogućnost da odmorite od kupovine i osvežite se bogatom ponudom Elixir bara.

Ljubazno osoblje će vam uvek biti na raspolaganju da vam preporuče neodoljivi mix voća, u zavisnosti od vašeg raspoloženja i energije. Ono što vam možemo garantovati, jeste da je voće uvek sveže i sočno, što pruža potpun ukus i pravo uživanje.

 

 

ELIXIR BAR ADRESA

 

Kao što smo predhodno pomenuli, Elixir Juice bar nalazi se u Ušće shopping centru u Beogradu.

 

ELIXIR JUICE BAR KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite Elixir Juice bar, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Elixir juice bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Elixir juice bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara