Fashion Caffe
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Fashion Caffe

Rezervacija Fashion Caffe

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Vudro Vilsona 12, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00 – 22:00

Muzika

Prigodna muzika

 

Ukoliko uživate u komforu i ekskluzivnosti beogradskih lokala, onda ćete sigurno zavoleti i novi Fashion cafe. Mesto koje je nastalo sa idejom da osveži ponudu ljubiteljima luksuza koji žele da uživaju u intimi i pravim čarima koje jedan cafe može da ponudi.

 

FASHION CAFFE BEOGRAD NA VODI

 

Fashion caffe Beograd na vodi neće vam ponuditi samo bogatu ponudu pića, već i ekskluzivne zalogaje u kojima se posebno uživa. Nakon takvih zalogaja, slede poslastice koje će vas potpuno oboriti sa nogu i koje sigurno do sada niste rpobali.

Nakon kupovine u novom šoping centru Galerija, vreme je za kvalitetnu kafu, ekskluzivna vina i kvalitetan obrok, a sve to možete pronaći upravo u Fashion caffe-u.

Pravo mesto luksuza i elegancije učiniće sve one koji u tome uživaju da pronađu ovde svoju inspiraciju i ulepšaju sebi dan na pravi način.

Enterijer je toliko ekskluzivan da ćete potpuno biti očarani celokupnim konceptom Fashion cafe-a koji odiše jedinstvenošću i glamurom.

Ako želite da uživate na zaista poseban način, onda je Fashion caffe odličan odabir za vas.

 

FASHION CAFFE ADRESA

 

Kao što smo poemnuli, ekskluzivan Fashion caffe nalazi se u centralnom delu u novom šoping centru Galerija Beograd na vodi.

 

FASHION CAFFE KONTAKT

 

Ako želite da psoetite Fashion caffe i isprobate njihovu ekskluzivnu ponudu, možete nas kontaktirati kako bismo rezervisali mesto za vas 062/262-212 (sms, Vibwe,WhatsApp)

Slike Fashion Caffe

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Fashion Caffe

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Dragana
Dragana
Baš luksuzno i ekskluzivno mesto! Za one koji to vole ovo je pravo mesto
22.01.2021.