Frend Club pub 42
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Frend Club pub 42

Rezervacija Frend Club pub 42

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Beogradskog bataljona 25, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00 - 23:00

Frend Club pub 42 je novo mesto u srcu Banovog brda koje ćete obožavati. U objektu restorana Čukarički san nalazi se ovaj simpatični pub koji vas sa zadovoljstvom očekuje kako bi vam priuštio jedinstvenu zabavu.

 

FREND CLUB PUB 42 BEOGRAD

 

Friend club pub 42 Beograd došao je na ideju da svim generacijama ulepša boravak ovde, pre svega svojim gastronomskim specijalitetima i raznovrsnom ponudom pića. Pored svog klasičnog i simpatičnog enterijera, imaćete priliku da uživate u društvenim igrama tačnije, u bilijaru i pikadu bilijar, šahu, dominana, kao i u tajlandskom OX-u.Ovo je sjajno mesto za druženje sa ekipom tokom radne nedelje ili vikendom.

Kada je hrana u pitanju, ovde postoji za svakoga po nešto od salata, potaža, pizze i burgera, do najlepšeg pečenja u gradu.

Što se pića tiče, postoji veoma bogata ponuda najrazličitijih vrsti piva i vina koja pristižu iz najfinijih domaćih vinarija.

Pored svakodnevne posete pivnici, takođe možete organizovati sve vrste proslava ovde, kapacitet kluba je do 200 mesta i odlično je mesto za sve vrste proslava.

 

 

FRIEND CLUB PUB ADRESA

 

Sjani Friend club pub 42 nalazi se na prelepoj lokaciji, u srcu Beograda na Banovom brdu, na adresi Beogradskog bataljona 25, Beograd.

 

FRIEND CLUB PUB KONTAKT

Ukoliko biste želeli da rezervišete vaše mesto na vreme u Friend club pub-u, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Frend Club pub 42
ADRESA Frend Club pub 42

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Dušan
Dušan
Baš blejačko mesto!
29.09.2020.