Igraonica Ninolino
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Igraonica Ninolino

Rezervacija Igraonica Ninolino

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Milentija Popovića 17, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna Muzika

Kapacitet

Do 90 osoba

TELEFON: 0621193493

 

Ninolino igraonica, jedna je od retkih igraonica u Beogradu koja ima u ponudi od igle do lokomotive kada je u pitanju sadržaj za vaše najmlađe jer u ponudi imaju organizovanje maskembala, pozorišne predstave, novogodišnje žurke ali i organizovanje dolazaka mađioničara, klovnova i raznih drugih animacija za decu.

Nalaze se na vrlo atraktivnoj adresi Milentija Popovića 17/5a u bloku 19A na Novom Beogradu i izuzetno je pristupačna za dolazak iz bilo kojeg dela grada. Dečija Igraonica Ninolino je luksuzno opremljena ali vrlo pristupačnih cena i prostire se na 180 kvadratnih metara i ima kapacitet do 50 odraslih osoba i 35 dece koja mogu da se igraju u lavirintu, na trambolini, da se spuštaju niz tobogane ali i diskoteku i bazen sa lopticama što ovu igraonicu u Beogradu čini jednom od retkih sa ovako bogatim sadržajem za decu. Za roditelje je u ponudi izuzetno prijatan kafić sa pogledom na decu i povoljnim cenama pića a kome je potreban Wi-Fi, imaju ga u ponudi i to besplatno.

Ninolino poseduje tri kupatila i toaleta, i odvojena su za deckače i devojčice ali imaju u ponudi i posebno kupatilo za decu sa elementima na manjoj visini i poseban deo za presvlačenje beba.

 

KOMPLETNU GALIERUJU SLIKA POGLEDATE OVDE: IGRAONICA NINOLINO SLIKE

Slike Igraonica Ninolino

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Igraonica Ninolino

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Rastko
Rastko
Organizovao sam maskembal za dete ovde i moram reci da su izuzetno profesionalni, kulturni i veoma povoljni! Hvala celom osoblju na divno organizovanom rodjendanu!
20.10.2018.