Java Coffee Roastery
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Java Coffee Roastery

Rezervacija Java Coffee Roastery

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Požeška 31, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00 - 23:00 poedeljak - petak; 08:00 - 23:00 subota, nedelja

Muzika

Prikladna muzika

Kapacitet

do 90 sedećih mesta

Java Coffee Roastery je savršeno mesto za prave ljubitelje kafe koji žele da se prepuste hedonističkom užitku ovog magičnog napitka.

Sa kombinacijom vrhunske pržionice kafe, prelepe kafeterije i prodavnice sa najkvalitetnijim izborom kafa različitih jačina, aroma i ukusa, Java Coffee Roastery je idealno mesto za istinsko uživanje. Pored toga, ovo je i mesto gde možete uživati i u all day breakfast ponudi tokom celog dana.

 

JAVA COFFEE ROASTERY BEOGRAD

 

 

Dobrodošli u Java Coffee Roastery Beograd, mesto gde se strast prema kafi susreće sa vrhunskim kvalitetom i istraživanjem ukusa. Pripremite se da budete očarani i da pronađete svoju omiljenu notu ukusa u svakoj šoljici koju isprobate. Ovde ćete dobiti ne samo kafu, već i pravo kafe iskustvo koje će vam pružiti nezaboravne trenutke uživanja.

Java Coffee Roastery Beograd je kafeterija u kojoj ćete otkriti nove arome, istražiti različite metode pripreme kafe i razumeti dublje nijanse svakog zrna kafe. Njihov tim stručnjaka vam stoji na raspolaganju. Tu su da vam pruže informacije i preporuke koje će vam pomoći da maksimalno uživate u svakom gutljaju kafe.

 

 

Ona je i domaća pržionica kafe koja kombinuje tradicionalno umeće sa modernim pristupom, stvarajući savršenu ravnotežu između kvaliteta i inovativnosti.

Java Coffee Roastery je nezaobilazna destinacija za sve prave kafoljupce koji žele da istraže i otkriju raznolike arome i specifičnosti sveže pržene kafe. Kao deo uglednog Java Coffee brenda, ova pržionica kafe i prelepa kafeterija, nastavlja misiju pružanja vrhunskog iskustva i upoznavanja ljubitelja kafe sa neodoljivim ukusima i mirisima. Njihov cilj je da gostima pruže jedinstveno putovanje kroz svet kafe i pomognu im da pronađu svoju idealnu šoljicu.

 

JAVA COFFEE ROASTERY ADRESA

 

Java Coffee Roastery se nalazi se na Banovom brdu, u Ulici Požeška 31, Beograd.

  

 

JAVA COFFEE ROASTERY KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite ovo sjajno mesto i uživate u neodoljivim ukusima vrhunske kafe, obezbedite mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) , a mi ćemo se potruditi da za vas i vaše prijatelje rezervišemo najbolje mesto.

 

Slike Java Coffee Roastery

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Java Coffee Roastery

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara