Kafe Šikarica
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Kafe Šikarica

Rezervacija Kafe Šikarica

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Skadarska 20, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 00:00

Kafe Šikarica je mesto sa dugom tradicijom i nalazi se u srcu Beograda, u ulici Skadarliji. Oni koji su imali prilike da uživaju u kafeu Šikarica mogu vam reći da ovaj lokal ima svu potretnu toplinu i prijatnost dok uživate ovde sa vašim prijateljima.

 

KAFE SIKARICA BEOGRAD

Kafe Šikarica je opušteno mesto koje ćete nakon prve posete zavoleti, kako zbog lokacije tako i zbog veoma pristupačnih cena, što nije baš praksa u ovoj popularnoj ulici. Svakako je na mestu dešavanja pa nakon zagrejavanja u kafeu Šikarica lako možete produžiti u večernji izlazak u klubove ili možda splavove jer je sve relativno blizu. Mesto je odealno za jutarnju kaficu i čitanje novina u miru i tišini, dok se tokom večeri pretvara u prijatno mesto gde možete uživati u večernjim svirkama i odličnoj atmosferi koja će vas zagrejati na pravi način pred izlazak u grad.

Lokal je veoma simpatičan i krase ga slike na zidovima koje daje posebnu čar unutrašnjem ambijentu kao i mnoštvo sitnica koje čine ovaj prostor ovako prijatnim. Isprobajte fantastične koktele i bogatu ponudu piva i na pravi način se opustite tokom nedelje i vikenda u kafeu Šikarica.

 

 

KAFE SIKARICA ADRESA

Kafe Šikarica nalazi se u najlepšem delu Beograda, u ulici koja priča istoriju, na adresi Skadarska broj 22.

 

KAFE SIKARICA KONTAKT

Ukoliko biste želeli da posetite kafe Šikarica, možete rezervisati vaše mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Kafe Šikarica

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafe Šikarica

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara