Kafeterija Lokal
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Kafeterija Lokal

Rezervacija Kafeterija Lokal

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Alekse Nenadovića 24, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 08:00 - 23:00 Vikendom: 08:00 - 20:00

Muzika

Prigodna muzika

U samom centru grada, u blizini Slavije, nalazi se sjajno mesto Kafeterija Lokal, ušuškano i otvoreno specijalno za prave ljubitelje kafe. Dva brata, vrsna poznavaoca specialty coffee-ja, odlučili su da beograđanima priušte najkvalitetnija zrna kafe.

 

KAFETERIJA LOKAL BEOGRAD

 

Kafeterija Lokal oduševiće vas ne samo enterijerom, već i uslugom kao i bogatom ponudom kafe koje do sada niste probali. Ako ste mislili da je kafa domaća kafa, produženi espresso ili kafasa mlekom – posetom kafeterije Lokal promenićete mišljenje. Dolaskom ovde upoznaćete svet kafe u pravom smislu, a braća Svetislav i Filip pitaće vas pre svega, kakvu kafu volite, nakon čega ćete isprobati najrazličitija zrna kafe jedinstvenog ukusa.

Svaka kafa pečena je na drugačiji način i rasla je na teritorijama Kolumbije, Etiopije, Brazila, Kenije, Gvatemale, Indije, Kosta Rike, itd.

Kafeterija Lokal ima svoju pržionicu i sva kafa iz njihove ponude pržena je od strane njih dvojice, zbog čega imate priliku da popijete najbolju kafu u gradu. U kafeteriji Pržionica takođe možete popiti kafu i uživati u magiji koju vam kafa može prirediti.

Enterijer kafeterije je veoma prijatan i sačinjen je od prirodnih materijala i toplih boja, što daje ambijentu potpuno opuštajuću atmosferu. Takođe, ako ste umetnik, u kafeteriji Lokal možete izložiti svoje radove i uživati u vrhunskoj šoljici kafe.

Ukoliko ste pravi ljubitelj kafe, mi vam preporučujemo da posetite ovo čarobno mesto i isprobate sva zrna iz ponude, kako biste na pravi način upoznali specialty coffee i uživali u premium kafama.

 

 

KAFETERIJA LOKAL ADRESA

 

Kafeterije Lokal, specialty coffee, nalazi se na odličnoj lokaciji, u pitanju je adresa Alekse Nenadovića 24, Beograd. Njihova kafeterija Pržionica nalazi se na adresi Bulevar Živojina Mišića 49, Beograd.

 

KAFETERIJA LOKAL KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite ovo sjajno mesto Kafeterija Lokal, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako bismo rezervisali mesto za vas.

Slike Kafeterija Lokal

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafeterija Lokal

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nina
Nina
Najbolja kafa u gradu!
01.02.2021.