Kafić Azbuka
- Rezervacije: 062-262-212
(2)

Program Kafić Azbuka

Rezervacija Kafić Azbuka

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kralja Milana 2, Beograd 11000

Vidi na mapi

Muzika

Jazz

Azbuka kafić nalazi se u srcu Beograda, a opet tako ušuškan da se baš ovde pobegne od svakodnevne gužve. Ovo simpatično mesto osvojilo je mnoga srca beograđana zbog svog jednostavnog i simpatičnog izgleda.

AZBUKA KAFIĆ BEOGRAD

Pažljivo odabran i osmišljen prostor podsetiće vas na neke od ulica u Parizu, na njihove male simpatične kafiće koji krase ulice ove metropole, svaki detalj vratiće vas u našu istoriju, i ovde ćete se osećati zaista prijatno. Azbuka kafić je jedinstven zbog svoje lokacije, nalazi se u zgradi Vukove zadužbine jedne od najstarijih i najdragocenijih spomenika Beograda.

U ovom simpatičnom lokalu uživaćete u sveže ceđenim sokovima, kvalitetnoj kafici, i naravno bogatoj ponudi fantastičnih gastonomskih specijaliteta. Mogu se pohvaliti i sjajnim koktelima koje možete isprobati ukoliko ste planirali da posetite kafić u nekoj večernjoj varijanti.

Posebno je zanimljivo što ćete ovde potpuno uživati u jazz melodijama koja će probuditi sva vaša čula i garantujemo da će Azbuka kafić postati vrlo brzo vaše omiljeno mesto.

AZBUKA KAFIĆ ADRESA

Azbuka kafić nalazi se kao što smo predhodno rekli, u srcu Beograda, u čuvenoj zgradi Vukove zadužbine, na adresi Kralja Milana br. 2.

AZBUKA KAFIĆ KONTAKT

Ukoliko biste voleli da posetite ovaj sjajan Azbuka kafić i uživate u svemu što nudi, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Kafić Azbuka

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafić Azbuka

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
BRavo Vuče!
BRavo Vuče!
Az malo az, Az veliko az. Buki malo buki, Buku veliko Buki.
13.03.2020.
Nina
Nina
Predivno mesto koje budi najlepše emocije.
13.03.2020.