Kaldrma bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Kaldrma bar

Rezervacija Kaldrma bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Skadarska 40, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00 - 01:00

Kaldrma Bar je mesto koje svojim čudnovatim enterijerom privlače sve one koji vole nešto potpuno drugačije. Nalazi se u najpopularnijoj ulici u Beogradu i predstavlja potpuno drugačiji koncept boemskog noćnog života u Skadarskoj ulici. Pored mnogih tradicionalnih restorana u Skadarskoj, naalzi se mala oaza za one prave ljubitelje drugačijeg stila.

 

KALDRMA BAR BEOGRAD

Kaldrma bar je mesto koje će vas potpuno očarati svojim konceptom i enterijerom. Ono što ćete odmah gledati jestr ,radio, ploče i analogni fotoaparati koji ulepšavaju celokupan enterijer ovog urbanog bara. Sam nameštaj je takođe jako zanimljiv i uređen sa stinim detaljima koji daju pravu čar uživanja u ovom baru. Ono što je zanimljivo, jeste da se bar nalazi kod stare fabrike BIP-a i otuda ideja za ovaj industrijski enterijer koji je definitivno bio pun pogodak za ovakav bar u Skadarskoj. Često ga posećuju turisti i stranci koji su iskreno oduševljeni ovim prelepim kutkom u centru grada.

U Kaldrma baru često nastupaju DJ-evi koji vrte muziku i dinamične setove a može se čuti i saksofon koji daje psoebnu notu uživanja ovde. Bašta će vas takođe oduševiti jer obiluje kul i interesantnim nameštajem koje dodatno ulepšava mnogo zelenila i neizostavni mural na zidu koji se savršeno uklopio u celokupan koncept.

 

 

KALDRMA BAR ADRESA

Ovaj jedinstveni i prelepi Kaldrma bar naalzi se u najlepšem delu Beograda, u Skadarskoj ulici broj 40. Obavezno ga psoetite ukoliko ste ljubitelji drugačijeg, urbanijeg i intimnijeg druženja sa ekipom.

 

KALDRMA BAR KONTAKT

Ukoliko želite da rezervišete vaše mesto u Kaldrma baru, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Kaldrma bar

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kaldrma bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Leo
Leo
Najlepši bar u Beogradu!
20.06.2020.