Medžik lounge
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Medžik lounge

Rezervacija Medžik lounge

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Nebojšina 8a, Vračar, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 24:00 pon, uto, cet, pet, ned; 08:00 - 01:00 sre, sub

Muzika

Pop, Zabavna

Kapacitet

300 osoba

Ušuškan u samom srcu Vračara, nedaleko od svih dešavanja nalazi se Medžik lounge bar koji je nastao sa idejom da Beograđanima priušti nešto novo i zanimljivo. Kada poželite da uživate u pravoj šoljici kafe, sjajnom obroku ili vrhunskom koktelu, Medžik lounge je mesto koje će postati vaša oaza mira, uživanja i kvalitetno provedenog vremena.

U želji da postane mesto koje svako može posetiti, tokom večeri se organizuju sjajne svirke u kojima možete uživati svake srede i subote sa vašim najdražima. Priuštite sebi prave hedonističke trenutke koje možete doživeti samo u Medžik Lounge baru.

 

 

MEDZIK LOUNGE BAR BEOGRAD

 

 

Medžik lounge bar Beograd pružiće vam i više od običnog uživanja u baru, pre svega zbog prijatnog i ekskluzivnog ambijenta koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Pažljivo kreiran svaki delić bara učinio je da ovo mesto izgleda veoma prijatno i opuštajuće. Za sunce i lepe, tople dane tu je i prelepa bašta u kojoj ćete posebno uživati dok ispijate piće ili jutarnju kaficu.

Sreda i subota veče u Medžik Lounge baru rezervisana je za živu svirku i pravo uživanje u muzici sa društvom dok vlada odlična atmosfera i dinamika večeri. 

Očekujte prijatne trenutke u kojima ćete uživati u bilo koje doba dana ili noći i osetite pravi beogradski vajb u sjajnom Medžik lounge baru koji će vas oduševiti.

 

 

MEDZIK LOUNGE ADRESA

 

Kao što smo na početku pominjali, Medžik lounge nalazi se u samom centru zbivanja,n a Vračaru, a adresa je Nebojšina 8a, Beograd.

 

 

MEDZIK LONGE KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete sto za svirku subotom, to možete učiniti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Medžik lounge

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Medžik lounge

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara