Radionica bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Radionica bar

Rezervacija Radionica bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dobračina 59-73, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 01:00

Muzika

Deep house, tech house

 

Ako želite prijatno mesto za jutarnju kaficu, opušten izlazak i druženje sa prijateljima, Radionica bar je odlično mesto za vas i vašu ekipu. U svom jedinstvenom ambijentu ugostiće vas kako dolikuje i posebno ćete uživati u opuštenoj atmosferi.

 

RADIONICA BAR BEOGRAD

 

Radionica bar nastala je sa idejom da beogradjanima priušti najfinija zrna kafe, ali i mesto u kojem će moći da klopaju ili izađu sa društvom. Sa obzirom da su u pitanju različiti koncepti, ovde se okuplja raznovrsna ekipa koji imaju nešto zajedničko, a to je kvalitetno druženje i dobra zabava.

Radionica bar naalzi se u centru grada i gotovo svake večeri možete uživati u sjajnim setovima popularnih DJ-eva koji vrte odličnu muziku koja će vam svakako prijati za uši.

Underground je prava reč koja opisuje ovo mesto, enterijer je osmišljen tak oda zaista podseća na pravu radionicu, u industrijskom stilu što je dalo poseban šmek ovom baru.

Za sve ljubitelje prave muzike, vrhunske klope i najlepše kafice, sigurni smo da ćete uživati u Radionica baru kao i da će ovo postati vaše novo omiljeno mesto.

 

RADIONICA BAR ADRESA

 

Radionica bar nalazi se u centru grada tačnije, na adresi Dobračina 59-73, Beograd.

 

RADIONICA BAR KONTAKT

 

Ukoliko planirate izlazak u sjajni Radionica bar, možete nas kontaktirati a mi ćemo rezervisati mesto za vas 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Radionica bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Radionica bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nina
Nina
Vrh mesto i uvek odlična muzika
17.03.2021.