Radionica bar
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Radionica bar

Rezervacija Radionica bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dobračina 59-73, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 01:00

Muzika

Deep house, tech house

 

Ako želite prijatno mesto za jutarnju kaficu, opušten izlazak i druženje sa prijateljima, Radionica bar je odlično mesto za vas i vašu ekipu. U svom jedinstvenom ambijentu ugostiće vas kako dolikuje i posebno ćete uživati u opuštenoj atmosferi.

 

RADIONICA BAR BEOGRAD

 

Radionica bar nastala je sa idejom da beogradjanima priušti najfinija zrna kafe, ali i mesto u kojem će moći da klopaju ili izađu sa društvom. Sa obzirom da su u pitanju različiti koncepti, ovde se okuplja raznovrsna ekipa koji imaju nešto zajedničko, a to je kvalitetno druženje i dobra zabava.

Radionica bar naalzi se u centru grada i gotovo svake večeri možete uživati u sjajnim setovima popularnih DJ-eva koji vrte odličnu muziku koja će vam svakako prijati za uši.

Underground je prava reč koja opisuje ovo mesto, enterijer je osmišljen tak oda zaista podseća na pravu radionicu, u industrijskom stilu što je dalo poseban šmek ovom baru.

Za sve ljubitelje prave muzike, vrhunske klope i najlepše kafice, sigurni smo da ćete uživati u Radionica baru kao i da će ovo postati vaše novo omiljeno mesto.

 

RADIONICA BAR ADRESA

 

Radionica bar nalazi se u centru grada tačnije, na adresi Dobračina 59-73, Beograd.

 

RADIONICA BAR KONTAKT

 

Ukoliko planirate izlazak u sjajni Radionica bar, možete nas kontaktirati a mi ćemo rezervisati mesto za vas 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Radionica bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Radionica bar

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Radionica bar - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Radionica barPiće Radionica barHrana Radionica barCena Radionica barKontakt Radionica barSlična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nina
Nina
Vrh mesto i uvek odlična muzika
17.03.2021.