Up lounge bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Up lounge bar

Rezervacija Up lounge bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Žarkovačka 60a, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 23:00

Muzika

Lounge

Up Lounge bar je interesantno mesto koje poseduje interesantan koncept bara, ali ono što je posebno ovde jeste veoma opuštena i prijatna domačinska atmsofera. Up Lounge bar nastoji da vam pruži mesto koje ćete poželeti da posetiti u bilo kom trenutku.

 

UP LOUNGE BAR BEOGRAD

 

Up Lounge bar nalazi se na Banovom brdu i predstavlja jedan do najlepših lokala u Beogradu u kojem možete uživati u kafici, prijatnoj muzici i kao što smo rekli, opuštenoj atmosferi. Enterijer je rađen sa puno pažnje i kreativnosti kako bi vam na najbolji mogući način dočarali prijatan kućni ambijent.

Ovde ete takođe imati priliku da uživate u gastronomskim specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje koji će vas očarati kao i u bogatoj ponudi pića za svaku priliku.

Pored svakodnevne varijante u kojoj možete da uživate, u Up lounge baru takođe možete organizovati sve vrste proslava koje će ovde biti zaista posebne i drugačije. Uz adekvatnu uslugu i vrhunsku organizaciju doživećete proslavu iz snova.

 

UP LOUNGE BAR ADRESA


Up Lounge bar nalazi se na sjajnoj lokaciji koja daje posebnu draž ovom baru, na Banovom brdu na adresi Žarkovačka 60a, Beograd.

 

UP LOUNGE BAR KONTAKT


Ukoliko želite da posetite Up Lounge bar ili proslavite neki poseban dan baš ovde,  možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Up lounge bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Up lounge bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Marijana
Marijana
Topla domačinska atmosfera!
15.10.2020.