Zmaj cafe
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Zmaj cafe

Rezervacija Zmaj cafe

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Zmaj Jovina 15, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Ukoliko želite da se opustite ili popijete kaficu u samom centru Beograda, preporučujemo vam Zmaj cafe koji će udovoljiti svačijem ukusu. Ušuškan u ulici Zmaj Jovina, cafe Zmaj postao je pravo mesto za druženje sa prijateljima i mesto za svaku priliku.

 

ZMAJ CAFE BEOGRAD

 

Zmaj cafe postoji već dugi niz godina i poznat je po odličnoj usluzi i uvek pozitivnoj atmosferi. Bilo da ste se uputili na jutarnju kaficu ili večernje druženje, ovde ćete uživati u dobroj zabavi i kvalitetnoj usluzi. 

Cafe Zmaj u svojoj ponudi ima raznovrsna pića, bogatu ponudu piva kao i kolače za one koji žele da se zaslade nakon kafice. Oni koji su posetili ovaj kafić kažu da je osoblje uvek ljubazno i dobro raspoloženo da preporuči najzanimljivija pića. 

Ukoliko ovlite pivo i koktele, ovo će biti sjajno mesto za vas i vašu ekipu jer je u ponudi bogata ponuda domačih i stranih piva, kao i raznih koktela.

Ako ste tragali za opuštenim mestom koje nudi prijatnu atmosferu, Zmaj cafe je idealno mesto za vas.

 


ZMAJ CAFE ADRESA

 

Zmaj cafe nalazi se na sjajnoj lokaciji, u samom centru Beograda, na adresi Zmaj Jovina 15, Beograd.

 

ZMAJ CAFE KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite sjajan Zmaj cafe i uživate u bogatoj ponudi, možete rezervisati vaše mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Zmaj cafe

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Zmaj cafe

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Dejana
Dejana
Prelepo mesto za bleju!
27.04.2021.