Zona Industriale
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Zona Industriale

Rezervacija Zona Industriale

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Njegoševa 49, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

07:30 - 11:30

Muzika

Prigodna muzika

Zona Industriale je interesantan lokal koji se nalazi na Dorćolu i učiniće vašu jutarnju ili popodnevnu kaficu savršenom. U pitanju je kafeterija koja će vas oduševiti u svakom smislu.

 

ZONA INDUSTRIALE BEOGRAD

 

Sam naziv Zona Industriale je dobila zbog svog jedinstvenog enterijera koji čini beton i tipičan industirjski stil. Ovaj interesantan ambijent u kojem imate priliku da popijete kafu sigurno će vam se dopasti ukoliko volite klasiku i kvalitetnu šoljicu kafe.

Kako Dorćol nudi veliki izbor kafeterija u kojima možete popiti kafu, mi od srca preporučujemo baš Zona Industriale kafeteriju zbog same pripreme vrhunskih kafa kao i velikom znanju zaposlenih koji će se potruditi da vam pripreme kafu baš po vašem ukusu.

U ponudi imaju sveže prženu 100% arabiku, kao i različite nove blendove i četiri zemlje – Brazila, Kolumbije, Kostarike i Gvatemale. U zavisnosti od vašeg ukusa, sigurbi smo da ćete ovde okusiti najbolju kafu koju ste probali do sada.

Ako želite da uživate u ambijentu, jedinstvenom enterijeru i najlepšoj kafi, preporučujemo vam kafeteriju Zona industriale.

 

ZONA INDUSTRIALE ADRESA

 

Kafeterija Zona Industriale kao što smo pomenuli, nalazi se na Dorćolu, na adresi Njegoševa 49, Beograd.

 

ZONA INDUSTRIALE KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite Zona Industriale kafeteriju, možete nas kontaktirati ukoliko želite da rezervišemo mesto za vas. To možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Slike Zona Industriale

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Zona Industriale

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Dragan
Dragan
Odličan enterijer i kafica još bolja
02.02.2021.