Kafana Narodna priča
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Kafana Narodna priča

Rezervacija Kafana Narodna priča

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Nikole Grulovića 14, Zvezdara, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

22:00h - 04:00h

Muzika

Narodna / Folk

Kapacitet

do 250 gostiju

Doživite pravu boemsku čaroliju u kafani Narodna priča, izuzetnom prestoničkom lokalu, kreiranom za istinske zaljubljenike u autentične kafane. Smeštena na jedinstvenoj lokaciji na Zvezdani, kafana Narodna priča neodoljivo privlači sve ljubitelje kafanske atmosfere i pruža fantastičnu priliku da uživate u nezaboravnom provodu i nastupima najpoznatijih izvođača iz celog regiona.

 

KAFANA NARODNA PRIČA BEOGRAD

 

Da biste i sami iskusili nestvarno dobru zabavu koju kafana Narodna priča Beograd nudi, posetite ovo sjajno mesto utorkom ili četvrtkom kada se u njemu organizuju najbolje žive svirke u gradu. Kafana Narodna priča će vam uvek pružiti priliku da stvorite dragocene uspomene koje će vas zauvek pratiti i koje ćete zauvek pamtiti.

 

 

Uživajte u vrhunskom provodu u kafani Narodna priča Beograd i prelepom prostoru koji može primiti do 250 posetilaca. Budući da se ovde spektakularne žurke priređuju dva puta nedeljno, preporučujemo da unapred rezervišete mesto kako biste sebi priuštili ovo nezaboravno iskustvo.

Ne propustite priliku da budete deo vrele atmosfere! Pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i rezervišite svoje mesto već danas!

Pripremite se da otputujete u svet najuzbudljivijih priča koje nastaju u kafani Narodna priča! Uživaćete u nastupima popularnih izvođača, dok će se ljubazno osoblje pobrinuti o vašem zadovoljstvu. Atmosfera je uvek ispunjena pozitivnom energijom, a unutrašnjost lokala pažljivo osmišljena da odrazi autentičan duh starovremenskih kafana, pružajući gostima najlepše boemsko iskustvo.

 

KAFANA NARODNA PRIČA ADRESA

 

Kafana Narodna priča se nalazi se na Zvezdari, u ulici Nikole Grulovića 14, Beograd. Gostima je na raspolaganju privatni parking, tako da, bez brige o parking mestu i svom automobilu, mogu da uživaju u odličnom provodu koji ih ovde očekuje.

 

KAFANA NARODNA PRIČA KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite ovu sjajnu kafanu i uživate u spektakularnom provodu, obezbedite mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp). Mi ćemo se potruditi da za vas i vaše prijatelje obezbedimo najbolje mesto.

 

Slike Kafana Narodna priča

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafana Narodna priča

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara