Kptm
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Kptm

Rezervacija Kptm

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Žorža Klemansoa 22, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Techno, House, Hip/Hop

Ako želite da budete drugačiji, da budete uvek u trendu i uživate u jedinstvenim muzičkim odabirima, posetite sjajni KPTM klub, mesto koje će vam pružiti i više od običnog izlaska. Klub koji postoji dugi niz godina, iz dana u dan oduševljava svoje posetioce uvek dobrom energijom i vajbom koji obara sa nogu.

 

KPTM BEOGRAD

 

 

KPTM Beograd predstavlja pravu malu oazu u srcu Beograda gde se okupljaju pravi ljubitelji elektronske muzike gde je provod uvek na samom vrhuncu. Svake nedelje organizuju se nastupi fenomenalnih DJ-eva kojima je pravo zadovoljstvo da ovde nastupaju. Sa obzirom da je relativno skoro enterijer kluba promenjen i dedinitivno ulepšan, imaćete priliku da uživte u tropskom ambijentu, psoebno kada je o bašti reč.

Tokom letnjeg perioda žurke su ovde zaista zadivljujuće i neka posebna energija struji ovim fenomenalnim klubom. KPTM okuplja sve svestrane ljude čiji je cilj da se dobro zabave i iuživaju u dobroj muzici i društvu. 

Ono po čemu je KPTM jedinstven kada je Beograd u pitanju, jeste to da ovde žurke traju do podneva i klub je pun sve do samog završetka partija. Za one koji ne žele da žurka prestane, KPTM je vaš pravi odabir za nezaboravan vikend.

 

 

KPTM KLUB ADRESA

 

Sjajni KPTM klub nalazi se na odličnoj lokaciji, daleko od gradske gužve i vreve, na Dorćolu, na adresi Žorža Klemansoa 22, Beograd.

 

 

KPTM KLUB KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite klub KPTM i doživite nesvakidašnji provod, pozovite i rezervišite vaše mesto 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Kptm

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kptm

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Marko V.
Marko V.
Zna se gde je dobra žurka i dobra ekipa :)
18.02.2022.