Hotel Balašević
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Miška Kranjca 17a, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 300

Hotel Balašević je jedan od najlepših hotela u Beogradu gde će vaša proslava biti prosto savršena. Uživaćete u svakom trenutku jer je u pitanju mesto koje će se potruditi da vam udovolji u svakom smislu. Odaberite magičan ambijent hotela Balašević i uživajte u proslavi kao iz bajke. 

 

HOTEL BALASEVIC PROSLAVE

 

Hotel Balašević već godinama unazad čini sve proslave nezaboravnim. Ambijent je ono što ostavlja bez daha, posebno kada je letnji period u pitanju. Prava zelena oaza u dvorišitu hotela priutiće vam definitivno nesvakidašnju atmosferu gde ćete psoebno uživati sa vašim najdražima. Otvoreni deo restorana je do kapaciteta do 60 sedećih mesta.

Kapacitet restorana je od 180 do 300 zvanica, što čini hotel Balašević pogodnim za sve vrste proslava. Možete sami odabrati dekroaciju, bend i jelovnik, a možete kompletnu organizaciju prepustiti vrsnim organizatorima koji će oezbediti sve do najsitnijih detalja. 

Kakav godi bip ovod za Vašu proslavu, budite sigurni da će sve biti savršeno ukoliko odaberete magični hotel Balašević. U ponudi je više vrsta menija i možete sami odabrati određeni meni po želji. Tu su i različite pogodnosti, koje možete saznati ako pozovete 062/111-22-33.

 

Posebno uzbuđenje stvara hotel Balašević Nova godina, veče za koje se traži uvek karta više sve do poslednjeg dana.

 

 

HOTEL BALASEVIC ADRESA

 

Za sve vrste proslava, hotel Balašević nalazi se daleko od gradske gužve, Miška Kranjca 17a, Beograd.

 

 

HOTEL BALASEVIC KONTAKT

 

Ukoliko želite da organizujete vašu proslavu u hotelu Balašević, sve dodatne informacije saznajte putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Hotel Balašević

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Hotel Balašević

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Mirko
Mirko
Najbolji hotel u Beogradu!
21.12.2021.