Hotel Jugoslavija Banket sala za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Adresa

Bulevar Nikole Tesle 3, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

450 mesta

Organizujte venčanje, poslovne proslave, modne revije, evente, maturske i apsolventske večeri na samo 3 km od strogog centra Beograda.

Banket sala hotela Jugoslavija je prostor od 750 kvm pogodan za organizaciju svih vaših proslava i događaja (450 mesta za sedenje).

U predbanketu nalazi se najveći Svarovski luster na svetu sa preko 40 000 kristala koji podiže ekskluzivnost ovom prostoru, kao i 16 velikih Svarovski lustera u samoj Banket sali.

Neverovatan izbor švedskog stola pruža Vam mogućnost da u svakom trenutku pojedete baš onu vrstu hrane koja Vam se jede!

Naš meni pića je osmišljen tako da obuhvata sve probrane vrste domaćeg i stranog, alkoholnog i bezalkoholnog pića, uz najbolje kafe brenda Lavazza.

Sve vaše želje naš tim će pretvoriti u stvarnost. Vaše je samo da se opustite i uživate taj dan.

Ako se pak pripremate da održite konferenciju, seminar ili predavanje, naš tim će vam obezbediti najbolje tehničke uslove, vrhunsku opremu i salu prilagođenu isključivo vašim potrebama! Wireless konekcija će vam omogućiti da lako završite sve poslovne obaveze putem interneta.

Pored osnovnog paketa ozvučenja, tu su i konferencijski sistemi, bežični sistemi za simultano prevođenje, kao i sva neophodna oprema, mikrofoni, govornice i druga binska oprema.

Naravno mi imamo rešenje za sve potrebne video sadržaje na našim LCD i LED televizorima, LED ekranima, projektorima i projekcionim površinama u svim veličinama, uz mogućnost mapiranja cele sale. Pored tehnike, nudimo i kompletnu scenografsku adaptaciju prostora, počevši od bine, podijuma, piste u svim mogućim dimenzijama, pa sve do posebno dizajniranih scenografskih elemenata, kulisa itd.

 

 

Slike Hotel Jugoslavija Banket sala za proslave

Dodatne informacije

Parking

Veliki i obezbeđen parking

ADRESA Hotel Jugoslavija Banket sala za proslave

NOVA GODINA BEOGRAD - Hotel Jugoslavija Banket sala za proslave - DOCEK NOVE 2021. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2021 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2021. godinu!

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 9 =
(1) Komentara
Najbolja Banket Sala za proslave, svadbe i doček Nove godine
Najbolja Banket Sala za proslave, svadbe i doček Nove godine
Hotel Jugoslavija ima zaista predivnu Banket Salu. Kompletno renovirana, ova sala je odlično mesto za proslavu firme, kongres, ali i za svadbu, proslavu i Novu godinu.
16.08.2019.