Dolly Bell
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Dolly Bell

rezerviši: 060/449-20-20
rezerviši: 060/449-20-20
rezerviši: 060/449-20-20
rezerviši: 060/449-20-20
rezerviši: 060/449-20-20
rezerviši: 060/449-20-20
rezerviši: 060/449-20-20
Online rezervacije

Rezervacija Dolly Bell

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 165b, Beograd 11070

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

U moru kvalitetnih restorana širom Beograda pojavio se još jedan gastronomski kutak koji će vas apsolutno osvojiti svojim čarobnim ukusima i nesvakidašnjim enterijerom, u pitanju je sjajni Dolly Bell koji se nalazi na Novom Beogradu.

 

DOLLY BELL RESTORAN

 

Ovaj spoj kvalitetnog i nesvakidašnjeg probudiće sva vaša čula i zadovoljiti svačiji ukus. Ovde ćete zavoleti ukuse koje do sada niste voleli jer se sve priprema sa posebnom pažnjom i na jedinstven način.

Dolly Bell je vrlo brzo postalo mesto gde se okupljaju najveći hedonisti i oni koji imaju istančan ukus jer ovde pronalaze sebe u svakom smislu i upoznaju se sa novim ukusima.

 

 

Obožavaćete Dolly Bell jer je ovo nesvakidašnja pivnica koja nudi mnoštvo različitih ukusa piva iz celog sveta što će vam dodatno upotpuniti užitak u ovom sjajnom lokalu, a poznato je da je pivo savršena kombinacija sa burgerom koji je zaista poseban u Dolly Bell-u i morate ga probati.

 

DOLLY BELL KAFIĆ

 

Zanimljivo je da u Dolly Bell gastrpabu često gostuju naši poznati bendovi tako da će vam sjajna i opuštena atmosfera biti zagarantovana i uživaćete uz najlepše hitove sa naše scene.

 

 

Neverovatan i jedinstveni enterijer ovog paba asociraće vas na čuveni film iz 1981. godine „Sjećaš li se Dolly Bell“ i definitivno podseća na pabove širom sveta tako da je ovo vrlo zanimljivo mesto koje će vas na prvi pogled odmah privući. Budite sigurni da će Dolly Bell postati vaše omiljeno mesto i da ćete se ovde uvek rado vraćati.

 

 

DOLLY BELL ADRESA

 

Dolly Bell gastro pub nalazi se na fenomenalnoj lokaciji na Novom Beogradu, na adresi Bulevar Mihajla Pupina 165b, iza novog Merkatora tako da vam neće biti problem da ga pronađete.

 

 

DOLLY BELL GASTRO PUB KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete najlepše mesto za vas i vaše prijatelje u prelepom pabu Dolly Bell, to možete učiniti pozivom na broj 060/449-20-20 (sms, Viber, WhatsApp)

  

web stranicahttps://www.dollybell.rs/sr/beograd

Instagramhttps://www.instagram.com/dolly.bell.belgrade/

Facebookhttps://www.facebook.com/dolly.bell.belgrade 

Slike Dolly Bell

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Dolly Bell

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Mirjana
Mirjana
Prelepo iskustvo, zaista je sve kao na slikama!
25.02.2020.