Ela Giros & Pizza Market
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Ela Giros & Pizza Market

Rezervacija Ela Giros & Pizza Market

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ruzveltova 22, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

0-24h

Za one koji vole ukuse evropskih zemalja, Ela Giros & Pizza Market potpuno će vas oduševiti. U svom prijantom ambijentu, pravim kulinarskim majstorima i čarobnim ukusima, ovo je pravo mesto za vas i vaše prijatelje.

 

ELA GIROS & PIZZA MARKET BEOGRAD

 

Ela Giros & Pizza Market Beograd postoji već dugi niz godina, i to opravdano. Kvalitet i svežina je ono što odlikuje ovo sjajno mesto. Ako volite pravi giros koji je bogat mesom i prilozima, obavezno posetite Ela giros. Nekada se giros mogao jesti isključivo u Grčkoj, a danas je dostupan svuda širom Evrope. Imajući to na umu, nije bilo baš sasvim lako pronaći mesto koje će vam spremiti pravi giros. 

Ipak, danas je to čuveno mesto Ela Giros & Pizza Market. Prilikom prve posete ovom sjajnom mestu, dobili smo savršeno pripremljeno testo koje se topi u ustima, zatim bogatu porciju pilećeg mesa koje je bilo savršeno ispečeno i posebno odabrano. 

Sve to upotpunili su dodaci koji su tipični sa pravi grčki giros. Naravno, od priloga možete staviti sve što vi poželite i svakako ćete uživati u njemu.

Ela Giros & Pizza Market u svojoj ponudi nema samo girose, već i pizze, sendviče, itd. Šta god da poželite da pojedete, u ponudi je za svakoga ponešto. Nakon takvog obroka, preporučujemo da se zasladite odličnim palačinkama čija je ponuda takođe bogata. 

Pored girosa, izdvajamo i sočne pizze čija je ponuda vrlo bogata i raznovrsna. Na osnovu tajnog recepta za testo dobićete preukusan italijanski specijalitet zbog kojeg ćete se sigurno ponovo vratiti u Ela Giros & Pizza Market.

Uživajte u poslasticama i svežem voću koje upotpunjuju Ela Giros & Pizza Market jer kako kažu, nema kompletnog obroka ako se ne završi sa nekom poslasticom. U tom slučaju, Milka palačinku ili Kinder palačinku obavezno isprobajte. 

Ela Giros & Pizza Market ima i dostavu ukoliko nemate vremena da odete do njih a želite da pojedete kvalitetan obrok koji će stići u najkraćem mogućem roku. Garantuju vam svežinu svih namirnica prilikom dostave na vašu adresu i ukuse u kojima ćete zaista uživati. 

Ne propustite priliku da uživate u najboljem grčkom girosu u gradu i doživite pravu eksploziju ukusa već nakon prvog zalogaja.

Kao lokal koji je dugi niz godina na tržištu, umeju da pročitaju želje svojih kupaca i učine svoje proizvode što boljim jer, vaše zadovoljstvo je upravo ono što ih motiviše. 

 

 

ELA GIROS & PIZZA MARKET ADRESA

 

Sjajni Ela Giros & Pizza Market nalazi se na odličnoj lokaciji, u pitanju je adresa Ruzveltova 22, Beograd

 

 

ELA GIROS & PIZZA MARKET KONTAKT

 

Ako želite da poručite nešto iz ponude Ela Giros & Pizza Market i uživate u obroku, možete to učiniti pozivom na broj 011/240-29-07.

Slike Ela Giros & Pizza Market

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Ela Giros & Pizza Market

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 9 =
(1) Komentara
Ogi
Ogi
Najbolji giros u gradu definitivno!
15.02.2021.