Garden bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Garden bar

Rezervacija Garden bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Strahinjića Bana 47, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 00:00

Garden bar je novootvoreno mesto u prestižnoj i dobro poznatoj ulici u Beogradu, na adresi Strahinjića Bana i predstavlja savršeno mesto za svaku priliku.  U potpuno novom enterijeru i svom jedinstvenom konceptu potpuno će vas očarati i sigurno postati vaše novo omiljeno mesto.

 

GARDEN BAR BEOGRAD

 

Garden bar Beograd je ekskluzivno mesto koje vam pruža vrhunsku uslugu i najkvalitetnije ukuse koji su nastali od italijanske i internacionalne kuhinje. Svako jelo priprema se sa puno ljubavi i pažnje tako da ćete imati priliku da probate zaista vrhunska jela.

Garden bar je idealan za ukusan doručak, popodvnevnu kaficu ili elegantnu večeru jer je i sam koncipiran tako da je unutrašnji deo podeljen za svaku priliku. Pored bogate ponude gastronomskih specijaliteta, tu je i bogata ponuda vina koja se savršeno uklapaju uz klopu a mi vam garantujemo da će vam svakako prijati.

Ambijent ovog sjajnog restorana je izuzetan, odiše prijatnim i svetlim bojama i ispunjen je zelenilom, što da je pravu draž ovom mestu i savršeno opisuje sam njegov naziv.

 

 

GARDEN BAR ADRESA

Garden bar se, kao što smo rekli, nalazi na atraktivnoj lokaciji, na adresi Strahinjića Bana 47, Beograd.

 

GARDEN BAR KONTAKT


Ukoliko biste želeli da posetite Garden bar i uživate u vrhunskom ambijentu i ponudi, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako bismo vam rezervisali mesto.

 

Slike Garden bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Garden bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Stevan
Stevan
Ovo je najbolji restoran ikada!!!!!
07.10.2020.