Grčka kraljica
- Rezervacije: 062-262-212
(2)

Program Grčka kraljica

Rezervacija Grčka kraljica

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kneza Mihaila 51, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Nakon nekoliko godina čekanja, restoran Grčka kraljica ponovo će otvoriti svoja vrata svim ljubiteljima tradicije ali i čuvene atmosfere ovog jedinstvenog restorana. Nekadašnja kafana u Beogradu nastala je davne 1835. godine u stilu akademizma, ali je zatvorena 2007. godine.

 

RESTORAN GRCKA KRALJICA BEOGRAD

 

Restoran Grčka kraljica Beograd, čiji tvorac projekta nije poznat, odmah na počektu bila je kafana i dobila je ime „Despotov han”, po svom vlasniku čije se ime zadržalo dugi niz godina. Već osamdesetih godina 19. veka kafane su masovno počele da se transformišu u restorane evrpskog tipa kako po usluzi, tako i po meniju i ambijentu. Iako je sa godinama menjala ime, ipak je ovo mesto zauvek ostalo upamćeno kao restoran Grčka kraljica.

Grčka kraljica bila je jedna od retkih građevina u Beogradu koja nije uništena tokom ratova. Iako je objekat više puta renoviran, zahvaljujući tome što nije potpuno uništena, sačuvala je svoj autentični spoljašnji izgled koji izgleda zadivljujuće.

Sa nestrpljenjem mnogi beograđani danas nestrpljivo čekaju da se otvore vrata ovog tradicionalnog restorana kako bi uživali u duhu prošlih vremena, barem kada je o spoljašnjosti reč.

 

GRCKA KRALJICA ADRESA

 

Kao što se pominjali lokaciju ove čuvene kafane, restoran Grčka kraljica nalazi se na adresi Kneza Mihaila 51, Beograd.

 

 

GRCKA KRALJICA KONTAKT

 

Ukoliko budete želeli da posetite restoran Grčka kraljica, rezervaciju možete izvršiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Grčka kraljica

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Grčka kraljica

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Najbolja lokacija u Knez Mihajlovoj
Najbolja lokacija u Knez Mihajlovoj
Cuo sam da se renovira i da ce biti strava!
16.09.2021.
Dragan
Dragan
Mesto tradicije!
16.09.2021.