Hotel Hilton za proslave
- Rezervacije: 062-262-212
(3)

Program Hotel Hilton za proslave

Rezervacija Hotel Hilton za proslave

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kralja Milana 35 , Vračar, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 526 gostiju

Hilton Belgrade se nalazi u srcu grada, u krugu najvažnijih znamenitosti naše prestonice. Gostima su na raspolaganju: 242 svetle i prozračne sobe, 281 parking mesto, 3 restorana, kao i 2 elektro punjača za vozila.

 

HILTON BELGRADE PROSLAVE

 

Banketni sadržaji čine lepotu Hilton Belgrade hotela - fleksibilne sale, dnevno svetlo, bajkovita sala Tsar Dušan, jedinstvena u Beogradu, zauzima 407m2 i može da ugosti i do 526 gostiju, iskusno osoblje koje je, u duhu Hilton Belgrade hotela, u potpunosti posvećeno ispunjavanju svih vaših želja i zahteva.

 

 

Dodajte tome ekskluzivne intimne prostore savršene za privatna ili poslovna okupljanja, kao i neodoljive gastronomske specijalitete. Hilton Belgrade nudi jedan od najboljih keteringa u gradu - venčanje, proslava, svečana večera i ekskluzivni događaji - na vama je samo da poželite.

 

 

U prizemlju hotela Hilton, nalazi se jedinstveni restoran koji odlikuje autentična domaća kuhinja, ali i moderan pristup kako u pripremi, tako i u serviranju vaših omiljenih jela. Osim ukusne hrane i vrhunske usluge, ono po čemu je restoran Dva Kralja jedinstven jeste njegova otvorena kuhinja koja otkriva male tajne izuzetnih kuvara.

 

 

Dobro poznati restoran Sky Lounge, koji će pridobiti sve vaše simpatije, nalazi se na krovu hotela. Osim pogleda koji oduzima dah, krasi ga Michelin preporuka, kao i iskusno osoblje koje specijalitete priprema direktno ispred vas.

 

 

 

Oasis bašta, u zelenilu i modernom ambijentu, idealna je za romantičnu ceremoniju venčanja, ili pak koktel dobrodošlice. Ukoliko poželite opušteni ručak uz muziku i večeru pod zvezdama, Oasis bašta je pravo mesto za vas.

 

 

 

HILTON BELGRADE ADRESA

Hilton Belgrade hotel nalazi se na adresi Kralja Milana 35 , Vračar, Beograd.

 

HILTON BELGRADE KONTAKT

Ukoliko želite da organizujete nezaboravnu proslavu, svečanu večeru ili ekskluzivni događaj u Hilton Belgrade hotel-u pozovite 062-111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Hotel Hilton za proslave
ADRESA Hotel Hilton za proslave

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
Hotel Hilton sala za proslave
Hotel Hilton sala za proslave
Gala mesto za proslavu, svadbu ili doček Nove godine. Nova sala, nova energija. Luksuzno mesto.
12.08.2019.
Hotel Hilton proslave, venčanja i svadbe, krštenja, rodjendan, mature i Nova godina
Hotel Hilton proslave, venčanja i svadbe, krštenja, rodjendan, mature i Nova godina
Prelep ambijent i odlična lokacija za proslavu mature, venčanje, Nova godina doček, krštenje, rodjendan. Cena je očekivano visoka ali možda je ovo jedna od najekskluzivnijih sala za proslave u Beogradu.
12.05.2019.
Hilton Hotel proslave i svadbe
Hilton Hotel proslave i svadbe
Mnogo je skup! Dobar ali skup.
03.03.2019.