Kafe restoran Carsija
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Kafe restoran Carsija

Rezervacija Kafe restoran Carsija

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Gandijeva i Zemunska

Vidi na mapi

 

Kafe restoran Čaršija je novootvoreno mesto za ljubitelje najsavršenijih ukusa naše nacionalne kuhinje. Prefinjeni ambijent i vrhunski specijaliteti učiniće vaše trenutke u ovom restoranu savršenim. Pored velikog broja restorana u Zemunu, ovo je restoran koji će vas očarati.

 

KAFE RESTORAN CARSIJA BEOGRAD

Kafe restoran Čaršija otvoren je kako bi beograđanima priuštio najkvalitetnije ukuse naših specijaliteta koji se pripremaju po specijalnim receptima. Pored odlične ponude hrane, u ponudi je i bogata ponuda pića i poslastica koje će vam veoma prijati nakon kvalitetnog obroka.

Enterijer restorana Čaršija je veoma prijatan i elegantan i svaki detalj ja rađen sa posebnom pažnjom kako bi se svaki gost osećao posebno tokom ručka ili večere.

Sigurni smo da ćete doživeti prelepe trenutke sa vašim najdražima u kafe restoranu Čaršija i da će ovo postati vaše novo omiljeno mesto.

 

 

KAFE RESTORAN CARSIJA ADRESA

Kafe restoran Čaršija nalazi se u srcu Zemuna na adresi Gandijeva i Zemunska što ga čini idealnom lokacijom za posetu u svako doba dana ili noći.

 

KAFE RESTORAN CARSIJA KONTAKT

Ukoliko želite da posetite novootvoreni restoran Čaršija i rezervišete mesto za vas i vaše prijatelje, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Slike Kafe restoran Carsija

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Kafe restoran Carsija

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara