Restoran Babaroga
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Babaroga

Rezervacija Restoran Babaroga

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Severni bulevar 2, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

11:00 - 23:00

Muzika

Prigodna muzika

 

Restoran Babaroga nalazi se na Zvezdari i iako otvoren 2018, predstavlja jedan od najboljih restorana nacionalne kuhinje u Beogradu. Za ljubitelje pravih domaćih specijaliteta, restoran Babaroga zadovoljiće sva vaša čula u potpunosti. Uživajte u pravoj gastronomskoj čaroliji koju će vam sjajni Babaroga steakhouse priuštiti.

 

RESTORAN BABAROGA STEAKHOUSE

 

Restoran Babaroga je pravi steakhouse gde imate priliku da uživate u specijalnim receptima nacionalnih jela. Babaroga restoran donosi jedinstvena iskustva - od pravog srpskog gostoprimstva, preko zaista autentičnih ukusa, recepata i specijalnih sastojaka koje samo ovde možete probati.

Ovo je mesto gde se apsolutno volilo računa o svakom detalju, od vrsnih specijaliteta i same pripreme, do neodoljivog ambijenta koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Spoj tradicije i modernog doprineo je da ovo mesto izgleda zaista autentično i vredno svake pažnje.

Bašta restorana takođe je nešto što će vam se veoma dopasti jer obiluje zelenilom i dekorativnim etno detaljima koji su doprineli lepoti prostora. Svi zaposleni su restorani imaju bogato kulinarsko iskustvo, ali najvažnije od svega, kulinarstvu pristupaju sa ljubavlju, što je najvažnije da bi restoran bio idealan za svakog posetioca.

U restoranu Babaroga uživaćete kako u specijalitetima i ambijentu, tako i u vrhunskoj usluzi i najlepšoj selekciji vina koja će takođe ostaviti utisak na vas.

 

 

RESTORAN BABAROGA ADRESA

 

Sjajni restoran Babaroga nalazi se na adresi Severni bulevar 2, Zvezdara, Beograd. 

 

 

RESTORAN BABAROGA KONTAKT

 

Ukoliko planirate posetu restoranu Babaroga, rezervišite sto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Restoran Babaroga

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Babaroga

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara