Restoran Balkan Ekspres
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Balkan Ekspres

Rezervacija Restoran Balkan Ekspres

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Despota Đurđa 22, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 20:00

Muzika

Prigodna muzika

Restoran Balkan Ekspres nastao je davnih godina i predstavlja pravu tradiciju koju savršeno opisuje njegov enterijer, kao i sama lokacija. Ušuškan na Dunavu, u srcu Zemuna, restoran Balkan Ekspres pružiće vam pravi užitak koji se ne zaboravlja.

 

RESTORAN BALKAN EKSPRES BEOGRAD

 

Restoran Balkan Ekspres Beograd je prava oaza mira i lepote, kao i magičinh ukusa koji se ovde pripremaju sa ljubavlju. Očekuje vas prijatan ambijent, u vagonu koji će vam obezbediti pravo putovanje kroz specijfične ukuse njihove kuhinje. 

 

balkan ekspres restoran

 

Očekuju vas preukusne čorbe, jela od mesa, testenine, pice kao i odlična riba, što vam pruža bogat izbor jela i za svačiji ukus.Ne smemo izostaviti činjenicu da vas očekuje i bogata ponude tradicionalnih vina i svako vino se idealno uklapa u svaki zalogaj. 

Očekuje vas vrlo prijatno i ljubazno osoblje koje će vam biti uvek na raspolaganju i raspoloženi da vam do detalja objasne svako jelo kao i vino iz ponude. 

Sigurni smo da ćete ovde doživeti zaista lepe trenutke, posebno zbog idliličnog posleda na Vojvodinu, Dunav i nestvarnu prirodu.

 

 

RESTORAN BALKAN EKSPRES ADRESA

 

Magičan restoran Balkan Ekspres nalazi se kao što smo rekli, na fantastičnoj lokaciji, u pitanju je Zemun, na adresi Despota Đurđa 22, Beograd.

 

 

RESTORAN BALKAN EKSPRES KONTAKT

 

Ako želite da posetite restoran Balkan Ekspres, možete nas kontaktirati kako bismo rezervisali sto za vas 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Slike Restoran Balkan Ekspres

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Balkan Ekspres

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

6 + 9 =
(1) Komentara
Dragan
Dragan
Odlična klopa i savršen pogled!
23.02.2021.