Restoran Bevanda
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Bevanda

Rezervacija Restoran Bevanda

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Požarevačka 51, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU BEVANDA

Restoran Bevanda uskoro proslavlja 20 godina postojanja na Starom Vračaru. Porodični restoran konoba Bevanda je specijalizovani riblji restoran plodova mora i morskih specijaliteta. Svakodnevno nabavlja školjke, rakove, ribe i mekušce iz Jadranskog, Joskog i Sredozemnog mora i to iz Crne Gore, Hrvatske, Kipra, Grčke i Italije. Svežina je ključ uspeha, tako da većina namirnica stiže avionima.

Svakodnevno u ponudi ima sveže školjke, rakove, mekušce i dnevni ulov morske ribe. Kao takav, restoran konoba Bevanda pruža gostima svu ponudu specijaliteta od tih svežih plodova mora. Pruža potpuno zadovoljstvo i za najprobirljivije i najzahtevnije goste, u ambijentu koji podseća na Mediteran i koji vas navodi da se u potpunosti opustite i prepustite čarima mediteranske kuhinje i isto tako mediteranskim vinima i dobrom uslugom.

Ovde možete da odaberete hladna predjela, kao što su njeguški pršut ili karpaćo hobotnica. Specijaliteti restorana su riba u sala, plata od mekušaca, brudet sa palentom i drugi. Postoji i nekoliko načina na koje se prirpema riba: Riba aqua paca; Riba po domaćem; Riba u pergamentu; Riba na grilu; Riba lešo.

O kvalitetu govore mnogi poznati gosti, među kojima su poznate javne ličnosti iz sveta biznisa, kulture, sporta, politike, te mnogi svetski zvaničnici i diplomate koji su probali naše specijalitete, koje priprema porodica Simić sa svojim osobljem. 

Bevanda je nosilac prestižne nagrade za ugostiteljstvo u Evropi, Zlatni Bik, za ekskluzivitet za kalendarsku 2009. godinu.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije:

Da, rezervacije za restoran Bevanda moguće su preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Plaćanje  Visa i Master card moguće je u restoranu Bevanda.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u Bevandi.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Bevanda: 062/262-212 

 

Slike Restoran Bevanda

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Bevanda

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Lazzal
Lazzal
je top mesto za izlazak!!! cookie clicker
18.08.2021.
Sve ponude Nova godina