Restoran Chin Chin Quan Ju De
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Chin Chin Quan Ju De

Rezervacija Restoran Chin Chin Quan Ju De

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vase Pelagića 32, Beograd 11040

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00 - 22:00

Muzika

Prigodna

Jedinstveni kineski restoran Chin Chin Wuan Ju De nalazi se na sjajnoj lokaciji koja će vam pružiti potpunu oazu mira dok uživate u ukusima njihovih specijaliteta. Okolinu restorana krasi zelenilo travnjaci I stabla pa će vam ovo doprineti posebnom ugođaju.

Svako ko je posetio ovaj restoran reći će vam da je ovo vrlo prijatno mesto za druženje sa prijateljima ili večeru sa dragom osobom. Fantastičan enterijer će vas očarati kao I mnoštvo detalja koji krase ovo mesto.

 

 

CHIN CHIN QUAN JU DE KINESKI RESTORAN

 

Vrlo klasičan enterijer koji obiluje kineskim tradicionalnim detaljima će vamse veoma dopasti, sa plafona vise njihovi crveni lampioni I još mnogo detalja kako bi ambijent bio vrlo prijatan za vase uživanje. Svi zaposleni u ovom restoranu imaju vrlo bogato iskustvo kada je pripremanje kineskih specijaliteta u pitanju. Svaki obrok priprema se sa puno pažnje I na poseban način tako da će vas ovde svaki ukus potpuno oduševiti.

 

Ono po čemu je poznat ovaj restoran jeste način pripreme Pekinške patke koji je vrlo jedinstven a recept je stroga tajna zato biste trebali da se uputite ka ovom restoranu kako biste probali ovo autentično jelo. Takođe, svako drugo jelo će vas svojim ukusima odvesti u daleku Kinu I prirediti vam neverovatno zadovoljstvo.

Ovde možete doći na klasičan ručak sa porodicom, uživati sa partnerom u intimnoj atmosferi I naravno uživati u specijalitetima na intimnijoj korporativnoj proslavi.

Ukoliko niste u mogućnosti da posetite restoran Chin Chin Quan Ju De, jedinm pozivom možete poručiti sva jela iz menija kako bi vam doneli na kućnu adresu jer imaju I dostavu. Pored mnogih kineskih restorana u Beogradu, ovo je restoran koji će vas očarati I zbog kojeg ćete često dolaziti na Senjak.

 

 

CHIN CHIN QUAN JU DE ADRESA

Jedan od najboljih kineskih restorana u Beogradu Chin Chin Quan Ju De nalazi se na prelepoj lokaciji na Senjaku, na adresi Vase Pelagića br. 32.

 

CHIN CHIN QUAN JU DE KONTAKT

Ukoliko želite da rezervišete mesto za vas I vaše prijatelje u ovom sjajnom restoranu, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Slike Restoran Chin Chin Quan Ju De

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Chin Chin Quan Ju De

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

7 + 9 =
(1) Komentara
Nina
Nina
Preukusno i prijatno! Svaka preporuka!
27.03.2020.