Restoran Gaj
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Gaj

Rezervacija Restoran Gaj

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vojvode Stepe 571, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00 - 23:00

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU GAJ

Na jednoj od najviših tačaka Beograda, pored spomenika vojvodi Stepi Stepanoviću u Kumodražu i u neposrednoj blizini najpoznatije beogradske planine, Avale, nalazi se jedan od čuvenih restorana, Gaj.

U potpunosti rekonstruisan i moderno opremljen, sa prostranom terasom pod hladovinom hrasta i pogledom na Beograd kao na dlanu, Gaj je vrlo brzo postao omiljeno mesto onih koji dolaze da uživaju u vrhunskim specijalitetima u ugodnom i elegantnom ambijentu, udaljeni od svakodnevne gradske gužve.

Vlasnici restorana, u želji da sačuvaju lepe uspomene na ovaj prostor, ali i ponude dosta novog, uspeli su, u duhu dobrih domaćina, da naprave dobar spoj poslovnih i porodičnih vrednosti, da uspešnu poslovnu praksu i rezultate koje su ostvarili u porodičnom višedecenijskom biznisu, prenesu i na restoran Gaj.

Iskusan tim kuvara i konobara svojom profesionalnošću, pristupačnošću i ljubaznošću učiniće vašu posetu pravim doživljajem za sva čula.

Svakoga dana u ponudi su supe i čorbe, topla i hladna predjela, jela sa roštilja, pažljivo birani specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, ribe, popularni dnevni obroci i poslastice iz sopstvene kuhinje. A ono što ugođaj čini posebnim jesu jela sa ražnja i ispod sača, pripremljena i istog trenutka servirana.

Restoran Gaj otvoren je za sve ljubitelje dobre hrane koji u žele uživati u porodičnom ručku i okupljanjima ili pak, sa svojim poslovnim partnerima i saradnicima u mirnom kutku dogovoriti ili obeležiti uspešnu saradnju, nove početke i zajedničke uspehe.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Gaj:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Elektronske rezervacije za restoran Gaj:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card su u upotrebi u restoranu Gaj.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Gaj.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Gaj: 062-262-212

 

Slike Restoran Gaj

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Gaj

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara