Restoran Ima dana
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Restoran Ima dana

Rezervacija Restoran Ima dana

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Skadarska 38, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

11:00h - 01:00h

Muzika

Restoranska

Kapacitet

ADRESA: Skadarska 38, Beograd.

INFO&REZ: 062/780-100

Restoran Ima dana nalazi se na adresi Skadarska broj 38, u srcu stare boemske Skadarlije, u centru beogradskih muzičnih, kulturnih, duhovnih, privednih, i političkih zbivanja i nosi četiri zvezdice.

Restoran je sagradio arhitekta Uglješa Bogunović na mestu stare stambene kuće gde su nekada živeli boemi, slikari, buntovnici, pesnici ( Tin Ujević ) i pevači, a dušu i unutrašnji izgled mu je dao i uredio najveći savremeni boem i akademski slikar Mario Maskareli, oslikavši svoje prethodnike ( redovne posetioce i stanare ) i okekovečivši ih radi sećanja, tradicije i nadahnuća novih generacija, poklonika ove ulice i restorana.

Restoran Ima dana čuva i neguje način i stil druženja gradskog starog, gospodskog Beograda, i nudi takvu uslugu i specijalitete, ovde je starogradska i gospodska muzika, pesma, folklor, animacija i recitatori, slikarske izložbe i gostovanja čuvenih. Gosti restorana bili su i jesu najznačajnije ličnosti svetske političke, spotske, privredne, kuturne i turitičke scene. Kod njega su ih dovodili protokoli (svih nivoa), domaćini, zantiželja, domaći zvaničnici, poslovni ljudi i preporuka onih koji su već bili.

O restoranu Ima dana se priča, o njemu su pisane reportaže i najveći svetski dnevnici i TV stanice i uređivali ga sa Maksimom u Parizu, a Skadarliju sa pariskim Monmartrom. Restoran je sam ili sa gradom gostovao ( sa svojim animir, muzičkim i ugostiteljskim programom ) u svim značajnim metropolama Rusije, Evrope, čak i Japana i time postao jedna od beogradskih znamenitosti i instutucija.

Ima izeka koja kaže da biti u Beogradu, a ne posetiti restoran Ima dana nedoknadiv je propust, jer niste osetili atmosferu i duh – tačnije niste uživali i postali deo atmosfere starog gospodskog Beograda. Tu možete nahraniti možete nahraniti sva čula: uši lepotom zvuka starogradske muzike, animacjia i recitala, uz pratnju žubora vode iz prelepe fontane, nepca- raskoši mirisa i ukusa poslužene hrane i bukea najboljih vina, dodir – ovde će Vas sveukupno to dodirivati i ostaće želja da se opet vraćate ovoj sintezi prošlosti i sadašnjosti, da o ovim bajkama pišete i pričate, Skadarlija i Beograd bez svog, vašeg i našeg dragulja restorana Ima dana ne bi bili to što jesu. U restoranu će Vas dočekati veoma stručno ugostiteljsko osoblje kao i muzički orkestri koji čuvaju tradiciju lepog i dobrog uživanja i druženja, van zahuktalosti urbanog Beograda, a opet u njegovom samom centru.

Usporite sa jurnjavom i žurbom i posetite oazu udobnosti i mira u bašti i restoran sali restorana Ima dana.

Slike Restoran Ima dana

ADRESA Restoran Ima dana

Dodatne informacije

Parking

Ulični parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde.
Ekipa Kuda Večeras servisa za rezervacije želi Vam Srećnu Novu Godinu.

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 7 =
(2) Komentara
Gabi

Gabi

Nije lose. Skadarlija ima dusu. Ipak dajem 4 zvezde. Usluga mora da bude brza.
16.05.2017. by Gabi
Restoran Ima dana

Restoran Ima dana

Restoran ima dana ke najbolji restoran u Skadarliji. Ova boemska ulica ima jos mnogo dobrih restorana kao sto su tri sesira, dva jelena i mnogi drugi, ali restoran Ima dana je moj favorit. Kafana Ima dana poznata je po odlicnoj hrani, vrhunskoj atmosferi i jos boljoj muzici tamburasa. Ivan Dorcolac
15.05.2017. by Restoran Ima dana