Restoran Kolo
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Kolo

Rezervacija Restoran Kolo

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Vudro Vilson 12, Galerija Belgrade - Ulaz 5

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 20:00

Muzika

Prigodna muzika

U ekskluzivnom i najvećem šoping centru u Beogradu, nastao je novi restoran koji će vas oboriti sa nogu. U pitanju je restoran Kolo, koji će vas ostaviti bez reči već nakon prve posete.

 

RESTORAN KOLO BEOGRAD

 

Restoran Kolo je ekskluzivan restoran u Beogradu, i nastao je sa željom da pravim ljubiteljima gastronomije priušti novo mesto u kojem će se osećati posebno i prijatno. U skladu sa tim, osmišljen je restoran Kolo koji odiše pre svega elegancijom, ali i našom tradicijom koju ćete osetiti u jelima.

Enterijer restorana je kombinovan modernim i tradicionalnim detaljima, što će vam se sigurno dopasti i pružiće vam pravo opuštanje tokom posete ovog restorana.

Tu je i naša domaća kuhinja u kojoj se sa ljubavlju uživa a pasulj, sarme, punjene paprike samo su uvertira u ono što vas očekuje u ponudi restorana Kolo. 

Ne smemo izostaviti činjenicu da naša jela nisu potpuna bez čašice kvalitetne rakije, zato vam sa zadovoljstvom preporučujemo rakiju prepečenicu u restoranu Kolo koja je vrlo pitka i kvalitetna.

Ako želite da pobegnete od svakodnevnice i uživate u intimi restorana, onda je Kolo odličan odabir za vas.

 

RESTORAN KOLO ADRESA


Sjajni restoran Kolo nalazi se u samom centru zbivanja, u pitanju je Beograd na vodi, šoping centar Galerija Beograd, a adresa je Bulevar Vudro Vilson 12, ulaz 5.

 

RESTORAN KOLO KONTAKT


Ako želite da posetite sjajni restoran Kolo, pozovite nas i rezervisaćemo mesto za vas. 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Kolo

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Kolo

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 8 =
(1) Komentara
Baki
Baki
Magičan ambijent uz našu tradiciju pun pogodak
27.02.2021.