Restoran Langouste
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Langouste

Rezervacija Restoran Langouste

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kosančićev venac 29, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU LANGOUSTE

Restoran Langouste nalazi se u Starom gradu Beograda na Kosančićevom vencu, u centru prestonice, sa jedinstvenim pogledom na reke Savu i Dunav, Muzej savremene umetnosti i zelenilo, u ambijentu koji je ukrašen umetničkim delima, pažljivo uređenim za opuštanje i uživanje.

U starom gradu nadomak Kalemegdanske tvrđave, sa fantastičnim pogledom na reke, ovaj ekskluzivni restoran priča svoju specifičnu priču.  

Priča ovog restorana počinje devedesetih godina prošlog veka, kada su vlasnici poželeli da i u Beogradu uživaju u vrhunski spremljenim specijalitetima od sveže, jadranske ribe. Restoran je ubrzo postao sinonim za otmenu i harmoničnu simfoniju različiti mediteranskih ukusa. Nakon skoro 10 godina, vratili suse na staro mesto iz istih razloga koji su ih motivisali da počnu sa radom. Mediteranskom meniju dodaju ukuse i načine pripreme hrane iz različitih krajeva sveta, obogaćujući, tako, kulturu i ukuse našeg podneblja.

Restoran Langisute postao je raj za hedoniste istančanog ukusa, zahvaljujući i potpuno inovativnom pristupu gastronomiji. U meniju restorana Langouste i danas dominira riba koja se priprema na različite načine. Pored ribe, u ponudi imaju i najfinija mesa koja stare pod budnim okom njihovog tima kuvara.

U ponudi restorana se, pored jednostavnih jela, rižota,paste i salata, nalaze i jela koja zahtevaju komplikovaniju pripremu poput tigrastih gambora, jastoga, stekova, bifteka, morske ribe i drugih.

Svi zajedno su predani konstantnoj potrazi za novim ukusima i idejama koje će ponuditi svojim gostima, zato što žele da uživanja u hrani bude u finoj harmoniji različitih kontrasta u ukusima, teksturama i načinima pripreme jela. Smelo koračaju izvan uobičajenih okvira i novim ukusima menjaju gastro scenu Beograda. 

U ponudi imaju i preko 200 etiketa vina iz raznih krajeva sveta, koja će uz personalizovane preporuke njihovog obučenog tima dodatno harmonizovati svaki ukus iz menija. Beograđanima i njihovim gostima iz celog sveta restoran Langouste odvažno i samouvereno predstavlja neke nove gastronomske forme i ukuse, postavljajući pri tome i nove, izuzetno visoke standarde. 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za Langouste restoran:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za Langouste restoran:

Da, rezervacije se obavljaju preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Moguće je plaćanje u restoranu Langouste Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u Langouste restoranu.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Langouste : 062/262-212

Slike Restoran Langouste

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Langouste

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara