Restoran Langouste
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Langouste

Rezervacija Restoran Langouste

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kosančićev venac 29, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon-Sub: 12:00 - 00:00, Nedelja neradna

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU LANGOUSTE

Restoran Langouste nalazi se u Starom gradu Beograda na Kosančićevom vencu, u centru prestonice, sa jedinstvenim pogledom na reke Savu i Dunav, Muzej savremene umetnosti i zelenilo, u ambijentu koji je ukrašen umetničkim delima, pažljivo uređenim za opuštanje i uživanje.

U starom gradu nadomak Kalemegdanske tvrđave, sa fantastičnim pogledom na reke, ovaj ekskluzivni restoran priča svoju specifičnu priču.  

Priča ovog restorana počinje devedesetih godina prošlog veka, kada su vlasnici poželeli da i u Beogradu uživaju u vrhunski spremljenim specijalitetima od sveže, jadranske ribe. Restoran je ubrzo postao sinonim za otmenu i harmoničnu simfoniju različiti mediteranskih ukusa. Nakon skoro 10 godina, vratili suse na staro mesto iz istih razloga koji su ih motivisali da počnu sa radom. Mediteranskom meniju dodaju ukuse i načine pripreme hrane iz različitih krajeva sveta, obogaćujući, tako, kulturu i ukuse našeg podneblja.

Restoran Langisute postao je raj za hedoniste istančanog ukusa, zahvaljujući i potpuno inovativnom pristupu gastronomiji. U meniju restorana Langouste i danas dominira riba koja se priprema na različite načine. Pored ribe, u ponudi imaju i najfinija mesa koja stare pod budnim okom njihovog tima kuvara.

U ponudi restorana se, pored jednostavnih jela, rižota,paste i salata, nalaze i jela koja zahtevaju komplikovaniju pripremu poput tigrastih gambora, jastoga, stekova, bifteka, morske ribe i drugih.

Svi zajedno su predani konstantnoj potrazi za novim ukusima i idejama koje će ponuditi svojim gostima, zato što žele da uživanja u hrani bude u finoj harmoniji različitih kontrasta u ukusima, teksturama i načinima pripreme jela. Smelo koračaju izvan uobičajenih okvira i novim ukusima menjaju gastro scenu Beograda. 

U ponudi imaju i preko 200 etiketa vina iz raznih krajeva sveta, koja će uz personalizovane preporuke njihovog obučenog tima dodatno harmonizovati svaki ukus iz menija. Beograđanima i njihovim gostima iz celog sveta restoran Langouste odvažno i samouvereno predstavlja neke nove gastronomske forme i ukuse, postavljajući pri tome i nove, izuzetno visoke standarde. 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za Langouste restoran:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za Langouste restoran:

Da, rezervacije se obavljaju preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Moguće je plaćanje u restoranu Langouste Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u Langouste restoranu.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Langouste : 062/262-212

Slike Restoran Langouste

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Langouste

NOVA GODINA BEOGRAD - Restoran Langouste - DOCEK NOVE 2021. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2021 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2021. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 9 =
(0) Komentara