Restoran Le Mago
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Le Mago

Rezervacija Restoran Le Mago

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karađorđeva 42, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00 - 23:00

Le Mago restoran je pravo hedonističko mesto za one koji uživaju u luskuszu i komforu. Vrlo prefinjen ambijent koji će vas očarati na prvi pogled, rađen je sa posebnom pažnjom kako bi svaki delić ovog restorana doprineo ambijentu.

 

LE MAGO RESTORAN BEOGRAD

Le Mago restoran Beograd je novootvoreno mesto koje će vam pružiti pravo uživanje kada su hrana i piće u pitanju. Uživaćete u vrhunskim specijalitetima koji se pripremaju na osnovu posebnog recepta a još više u najkvalitetnijim vinima koja dolaze sa svih strana sveta.

Ovde ćete zaista uživati u vremenu koje budete proveli ovde i kao i u samoj ponudi koja je fantastična. Enterijer restorana osmišljen je sa puno ukusa i stila, a ako ste ljubitelj čistog luksuza i komfornosti, budite sigurni da ćete posebno uživati.

 

LE MAGO RESTORAN ADRESA

Luksuzni Le Mago restoran nalazi se u srcu Beograda u dobro poznatoj ulici, u pitanju je Karađorđeva br. 42, Beograd.

 

LE MAGO RESTORAN KONTAKT

Ukoliko biste želeli da isprobate sjajnu ponudu restorana Le Mago, možete nas kontatirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako bismo vam rezervisali mesto.

Slike Restoran Le Mago

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da
ADRESA Restoran Le Mago

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Sadra
Sadra
Čist luksuz i hedonizam!
25.09.2020.