Restoran Lee
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Restoran Lee

Rezervacija Restoran Lee

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dimitrija Tucovića 1, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Kineski restoran sa vrlo dugom tradicijom u Beogradu, restoran Lee ugostiće vas na poseban način gde ćete se osećati vrlo prijatno pre svega. Nakon toga uslužiće vas fantastično osoblje i pomoći pri odabru jela i preporučiti vam ukuse koje volite. Ovde ćete osetiti neverovatnu energije i zaista posebne ukuse koji nam dolaze iz daleke Azije i Kine. Od velikog broja restorana u Beogradu, ovaj će vam prirediti eksploziju zadovoljstva.

 

 

KINESKI RESTORAN LEE BEOGRAD

Restoran Lee otvoren je pre nekoliko godina, i svake godine zbog svog kvaliteta posluje sve bolje i bolje a ukusi se kako kažu, samo poboljšavaju. U ovom restoranu zavolećete svaki ukus, čak i onaj koji do sada možda niste voleli. Jedinstveni specijaliteti pripremaju se sa puno pažnje i ljubavi, i ono što je najvažnije, budite sigurni da su namirnice uvek sveže.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je vlasnik Lee relativno skoro uvrstio u svoju ponudu i srpske specijalitete pored kineskih i azijskih.

Restoran Lee poseduje i baštu tokom letnjih dana koja je vrlo prijatna i okružena zelenilom, a kako gosti kažu, drvene stolice i stolovi prosto bude apetit. Što se unutrašnjosti tiče, prostor je minimalistično urađen, prijatan je, a ovo vas nalaze se sitnice koje su tracionalne i oslikavaju Kinu u pravom smislu.

Većina gostiju koji su posetili restoran garantuju da je usluga brza i vrlo prijatna, tako da će vam celokupan utisak ovde biti zadivljujuć.

Restoran Lee takođe radi dostavu pa ukoliko niste u mogućnosti da uživate unutar restorana, možete i poručiti neke od njihovih specijaliteta koji će vam stići topli i relativno brzo.

 

 

RESTORAN LEE ADRESA

Ovaj, jednostavno najbolji kineski restoran Lee nalazi se u blizini Vukovog spomenika, na adresi Dimitrija Tucovića br. 1.

 

RESTORAN LEE KONTAKT

Ukoliko želite da rezervišete savršeno i intimno mesto urestoranu Lee, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako bismo vam obezbedili mesto po želji.

 

Slike Restoran Lee

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

ADRESA Restoran Lee

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 3 =
(1) Komentara
Eva
Eva
Najbolji kineski restoran!!!
01.04.2020.