Restoran Nebo i zemlja
- Rezervacije: 062-262-212
(8)

Program Restoran Nebo i zemlja

Rezervacija Restoran Nebo i zemlja

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karađorđeva 15, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 23:00

Muzika

Prigodna muzika

Uplovite u svet magičnih ukusa i prepustite se čarima novootvorenog restorana Nebo i zemlja. Ovo je prilika da doživite jedisntveno iskustvo i uživate u specijalnim ukusima francuske i domaće kuhinje koja če vas oboriti sa nogu.

 

RESTORAN NEBO I ZEMLJA BEOGRAD

 

Restoran Nebo i zemlja, sa sigurnošću tvrdimo, veoma brzo nosiće titulu jednog od najboljih restorana u Beogradu. Restoran je nastao sa željom da beograđanima priušti nešto sasvim autentično i novo. Svaki detalj u ovom restoranu ostaviće utisak na vas, kao i kuhinja i opuštajuć ambijent. 

Beograd do sada nije imao ovakvo mesto, da možete uživati u kafici, ručku sa prijateljima, obaviti poslovni sastanak u restoranu, ili recimo, celo svoje radno vreme provesti na ovom sjajnom mestu.

 

nebo i zemlja

 

Restoran Nebo i zemlja osmislio je da restoran bude i vaš poslovni prostor, pa je tako deo restorana rezervisan za one koji žele da posebnu od kuće i rade u prijatnom ambijentu. Rešio je da vam obezbedi i TV ukoliko želite da održite recimo, neku prezentaciju. 

Takođe, tu je i poseban meni za one koji rade, zbog čega smo sigurni da ćete u restoranu Nebo i zemlja zaista na poseban način uživati. 

Magični ukusi Francuske došli su u naš kraj i postali deo naše domaće kuhinje, što se učinilo kao pun pogodak za prave hedoniste i ljubitelje specijalnog kulinarstva. Svako jelo je posebno na svoj način i pripremljeno s' ljubavlju, što možete i osetiti već na prvi ukus.

 

nebo i zemlja

 

Enterijer restorana je kombinovan starinskim i modernim detaljima, što su dali pravu dozu elegancije i sofisticiranog stila, dovoljno za pravi užitak. Osetićete prijatnost i opuštenu atmosferu u restoranu, što i jeste najvažnije tokom boravka na ovakvim mestima.

Komfor i gostoprimstvo je ono što vas očekuje u novom restoranu Nebo i zemlja koji će vas osuševiti.

 

RESTORAN NEBO I ZEMLJA ADRESA

 

Ovaj fantastični novi restoran Nebo i zemlja naalzi se na sjajnoj lokaciji, na adresi Karađorđeva 15, Beograd.

 

RESTORAN NEBO I ZEMLJA KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite restoran Nebo i zemlja, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Slike Restoran Nebo i zemlja

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Nebo i zemlja

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(8) Komentara
  Mike Rooney
Mike Rooney
Excellent and decent post. It is brilliant blog. I like the way you express information to us. Thanks for such post and please keep it up.Beth's Coat On Yellowstone
05.11.2022.
Drei
Drei
The best concrete contractor in Sugar land had a great time here. The Restaurant has a sophisticated ambiance with a very classy menu. Cheers!
27.07.2022.
Drei
Drei
The best concrete contractor in Sugar land had a great time here. The Restaurant has a sophisticated ambiance with a very classy menu. Cheers! ????
27.07.2022.
Milica
Milica
Sinoc smo se sjajno proveli :) Svako vece imaju bas dobar muzicki program ????????
03.10.2021.
Nemanja
Nemanja
Jedan od najlepsih restorana u gradu, ljubazno osoblje i sjajna kuhinja
03.10.2021.
Oneed
Oneed
I gostoprimstvo je ono što vas očekuje u novom restoranu Nebo i zemlja koji će vas osuševitie. happy wheels game
18.08.2021.
Nebo i Zemlja
Nebo i Zemlja
Prelepo. Dva nivoa. Nebo i Zemlja. Mnogo lep lokal. Svaka čast:)
29.07.2021.
Gaga
Gaga
Savršeno mesto za svaku priliku!
11.02.2021.